GARAGE GOUWY

Contactgegevens GARAGE GOUWY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE GOUWY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE GOUWY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOEVLUCHTWEG 4BB; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58234940 (+32-58234940) 58234940 (+32-58234940)

Fax (fax): +32 (55) 580-54-60 +32 (55) 580-54-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE GOUWY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE GOUWY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE GOUWY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE GOUWY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE GOUWY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE GOUWY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE GOUWY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE GOUWY
Products information GARAGE GOUWY

BTW identificatienummer (tax): BE02014312744
Ondernemingsnummer: 8208129882
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GARAGE GOUWY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE GOUWY
(Get full report from official database of BE for GARAGE GOUWY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE GOUWY
Addition kinds of activities for GARAGE GOUWY

22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
26749904. Mothproof zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Mothproof bags: made from purchased materials
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
34299912. Zadelmakerij | Saddlery hardware
36340505. Haarkrullen, elektrisch | Hair curlers, electric
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
50840701. Beheersende instrumenten en accessoires | Controlling instruments and accessories

Werken bij GARAGE GOUWY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE GOUWY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE GOUWY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE GOUWY. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • commercieel administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een commerciële administratief bediende.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van GARAGE GOUWY in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE GOUWY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE GOUWY. Laat een reactie achter voor GARAGE GOUWY. GARAGE GOUWY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE GOUWY. Leave a respond for GARAGE GOUWY. GARAGE GOUWY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE GOUWY op de google maps. Adres en contacten GARAGE GOUWY
Location of GARAGE GOUWY on the google maps. Address and contacts of GARAGE GOUWY

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE GOUWY GARAGE GOUWY: ADG PROFILCONSTRUCT | MAISON I.D. WIELANT | VERSCHELDEN | VRIJE KLEUTERSCHOOL | AL-GAS

Other related companies as GARAGE GOUWY: ADG PROFILCONSTRUCT | MAISON I.D. WIELANT | VERSCHELDEN | VRIJE KLEUTERSCHOOL | AL-GAS

GARAGE GOUWY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE GOUWY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02014312744. Het bedrijf GARAGE GOUWY bevindt zich op het adres: TOEVLUCHTWEG 4BB; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE GOUWY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE GOUWY is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE GOUWY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE GOUWY, openstaande posities, locatie van GARAGE GOUWY op de kaart.

GARAGE GOUWY is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE GOUWY, company assigned to the tax number BE02014312744. The company GARAGE GOUWY is located at the address: TOEVLUCHTWEG 4BB; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE GOUWY were not found.
The main activity of GARAGE GOUWY is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE GOUWY is not available. You also can look at reviews of GARAGE GOUWY, open positions, location of GARAGE GOUWY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE GOUWY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE GOUWY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE GOUWY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE GOUWY, employees, financial statistics.