FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL

Contactgegevens FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Av. Paul Pastur 32 6001 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-47-23-14 32-71-47-23-14

Fax (fax): 32-71-47-23-13 32-71-47-23-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL
Products information FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01963226318
Ondernemingsnummer: 7689025878
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clock- and watchmaking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL

279600. Platemaking diensten | Platemaking services
951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
36480201. spotlights | Spotlights
36749913. Schakelaars, siliconenbesturing | Switches, silicon control
39520200. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
58120100. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Elektricien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL. FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL. Leave a respond for FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL. FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL
Location of FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL: Léva Patrick | HONDENSCHOOL OOSTENDE | TUINARCHITECTUUR MUYLDERMANS | L. BOX | TARTINES & CHOCOLAT

Other related companies as FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL: Léva Patrick | HONDENSCHOOL OOSTENDE | TUINARCHITECTUUR MUYLDERMANS | L. BOX | TARTINES & CHOCOLAT

FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01963226318. Het bedrijf FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL bevindt zich op het adres: Av. Paul Pastur 32 6001 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clock- and watchmaking. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL op de kaart.

FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL is a company, that was registered 2008 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, company assigned to the tax number BE01963226318. The company FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL is located at the address: Av. Paul Pastur 32 6001 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clock- and watchmaking. Products created in FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, open positions, location of FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTS LORIAUX SPRL, employees, financial statistics.