GARAGE DEWAELE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • GARAGE DEWAELE
Private companiesHealth Services • GARAGE DEWAELE

Contactgegevens GARAGE DEWAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DEWAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DEWAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOEMENDALESTRAAT 40; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50788536 (+32-50788536) 50788536 (+32-50788536)

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DEWAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DEWAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DEWAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DEWAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DEWAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DEWAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DEWAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DEWAELE
Products information GARAGE DEWAELE

BTW identificatienummer (tax): BE05619201660
Ondernemingsnummer: 9419097900
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GARAGE DEWAELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DEWAELE
(Get full report from official database of BE for GARAGE DEWAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DEWAELE
Addition kinds of activities for GARAGE DEWAELE

3295. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
22620200. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
28650200. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
36469901. Plafondsystemen, lichtgevend | Ceiling systems, luminous
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij GARAGE DEWAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DEWAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DEWAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DEWAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

Zoek naar antwoorden van GARAGE DEWAELE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DEWAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DEWAELE. Laat een reactie achter voor GARAGE DEWAELE. GARAGE DEWAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DEWAELE. Leave a respond for GARAGE DEWAELE. GARAGE DEWAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DEWAELE op de google maps. Adres en contacten GARAGE DEWAELE
Location of GARAGE DEWAELE on the google maps. Address and contacts of GARAGE DEWAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DEWAELE GARAGE DEWAELE: BOUCHERIE DE LA PRINCESSE | RESTAURANT L'AUTRUCHE | D'ENFER | W.C. B.M.X. DENNENTEAM | Soons J

Other related companies as GARAGE DEWAELE: BOUCHERIE DE LA PRINCESSE | RESTAURANT L'AUTRUCHE | D'ENFER | W.C. B.M.X. DENNENTEAM | Soons J

GARAGE DEWAELE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DEWAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05619201660. Het bedrijf GARAGE DEWAELE bevindt zich op het adres: BLOEMENDALESTRAAT 40; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE DEWAELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DEWAELE is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DEWAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DEWAELE, openstaande posities, locatie van GARAGE DEWAELE op de kaart.

GARAGE DEWAELE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DEWAELE, company assigned to the tax number BE05619201660. The company GARAGE DEWAELE is located at the address: BLOEMENDALESTRAAT 40; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE DEWAELE were not found.
The main activity of GARAGE DEWAELE is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DEWAELE is not available. You also can look at reviews of GARAGE DEWAELE, open positions, location of GARAGE DEWAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DEWAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DEWAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DEWAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DEWAELE, employees, financial statistics.