GARAGE DEBLAUWE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • GARAGE DEBLAUWE
Private companiesMotion Pictures • GARAGE DEBLAUWE

Contactgegevens GARAGE DEBLAUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DEBLAUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DEBLAUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENNENLAAN 10; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 56509492 (+32-56509492) 56509492 (+32-56509492)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DEBLAUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DEBLAUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DEBLAUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DEBLAUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DEBLAUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DEBLAUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DEBLAUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DEBLAUWE
Products information GARAGE DEBLAUWE

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GARAGE DEBLAUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DEBLAUWE
(Get full report from official database of BE for GARAGE DEBLAUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DEBLAUWE
Addition kinds of activities for GARAGE DEBLAUWE

596200. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
07520302. Opleidingsdiensten, paarden (behalve race paarden) | Training services, horses (except racing horses)
27820000. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
33699902. Gietstukken, met uitzondering van sterven, precisie | Castings, except die-castings, precision
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
39999919. Hosiery kits, naaien en repareren | Hosiery kits, sewing and mending
91990104. Leveringsbureau, overheid | Supply agency, government

Werken bij GARAGE DEBLAUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DEBLAUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DEBLAUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DEBLAUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DEBLAUWE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DEBLAUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DEBLAUWE. Laat een reactie achter voor GARAGE DEBLAUWE. GARAGE DEBLAUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DEBLAUWE. Leave a respond for GARAGE DEBLAUWE. GARAGE DEBLAUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DEBLAUWE op de google maps. Adres en contacten GARAGE DEBLAUWE
Location of GARAGE DEBLAUWE on the google maps. Address and contacts of GARAGE DEBLAUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DEBLAUWE GARAGE DEBLAUWE: LUC MAERTENS | ASSURANCES NIZET F SA | JEAN THEYSE | DESCAMPS (COIFFURE) | GERARD PONCELET

Other related companies as GARAGE DEBLAUWE: LUC MAERTENS | ASSURANCES NIZET F SA | JEAN THEYSE | DESCAMPS (COIFFURE) | GERARD PONCELET

GARAGE DEBLAUWE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DEBLAUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf GARAGE DEBLAUWE bevindt zich op het adres: DENNENLAAN 10; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE DEBLAUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DEBLAUWE is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DEBLAUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DEBLAUWE, openstaande posities, locatie van GARAGE DEBLAUWE op de kaart.

GARAGE DEBLAUWE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DEBLAUWE, company assigned to the tax number BE01231262207. The company GARAGE DEBLAUWE is located at the address: DENNENLAAN 10; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE DEBLAUWE were not found.
The main activity of GARAGE DEBLAUWE is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DEBLAUWE is not available. You also can look at reviews of GARAGE DEBLAUWE, open positions, location of GARAGE DEBLAUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DEBLAUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DEBLAUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DEBLAUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DEBLAUWE, employees, financial statistics.