GARAGE CANTELLI

Contactgegevens GARAGE CANTELLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CANTELLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CANTELLI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DES CARMES 91; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42311576 (+32-42311576) 42311576 (+32-42311576)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CANTELLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CANTELLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CANTELLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CANTELLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CANTELLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CANTELLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CANTELLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CANTELLI
Products information GARAGE CANTELLI

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CANTELLI
(Get full report from official database of BE for GARAGE CANTELLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CANTELLI
Addition kinds of activities for GARAGE CANTELLI

763102. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services
35320400. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
58120303. Chili staan | Chili stand
79991124. Decoratie instructie voor taart of gebak | Cake or pastry decorating instruction
92290000. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec

Werken bij GARAGE CANTELLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CANTELLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CANTELLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CANTELLI. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van GARAGE CANTELLI in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CANTELLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CANTELLI. Laat een reactie achter voor GARAGE CANTELLI. GARAGE CANTELLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CANTELLI. Leave a respond for GARAGE CANTELLI. GARAGE CANTELLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CANTELLI op de google maps. Adres en contacten GARAGE CANTELLI
Location of GARAGE CANTELLI on the google maps. Address and contacts of GARAGE CANTELLI

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CANTELLI GARAGE CANTELLI: ENTREPRISES DEUMER BERNARD SA | STEALTH RECORDS | DEPUTTER | M.D. AUTO | MARNIKS LAEMONT

Other related companies as GARAGE CANTELLI: ENTREPRISES DEUMER BERNARD SA | STEALTH RECORDS | DEPUTTER | M.D. AUTO | MARNIKS LAEMONT

GARAGE CANTELLI is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CANTELLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf GARAGE CANTELLI bevindt zich op het adres: QUAI DES CARMES 91; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE CANTELLI is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CANTELLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CANTELLI, openstaande posities, locatie van GARAGE CANTELLI op de kaart.

GARAGE CANTELLI is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CANTELLI, company assigned to the tax number BE09372131347. The company GARAGE CANTELLI is located at the address: QUAI DES CARMES 91; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of GARAGE CANTELLI is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CANTELLI is not available. You also can look at reviews of GARAGE CANTELLI, open positions, location of GARAGE CANTELLI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CANTELLI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CANTELLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CANTELLI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CANTELLI, employees, financial statistics.