FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA
Private companiesNondepository Credit Institutions • FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA

Contactgegevens FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA

Regio (region): Namur, België

Adres (address): R. Marcel Heron 39 5020 Namur - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-74-07-76 32-81-74-07-76

Fax (fax): 32-81-40-02-34 32-81-40-02-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA
Products information FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA

BTW identificatienummer (tax): BE02190643310
Ondernemingsnummer: 5064392089
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA
(Get full report from official database of BE for FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA
Addition kinds of activities for FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA

2875. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
704199. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
25110106. Kledingtafels: hout | Dressing tables: wood
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise

Werken bij FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA in sociale netwerken
Look for responds of FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA. Laat een reactie achter voor FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA. FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA. Leave a respond for FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA. FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA op de google maps. Adres en contacten FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA
Location of FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA on the google maps. Address and contacts of FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA: Voet J | FA. DELICATEE | Fievez Pierre | FRANS CARPENTIER | GERMAIN DEPREZ

Other related companies as FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA: Voet J | FA. DELICATEE | Fievez Pierre | FRANS CARPENTIER | GERMAIN DEPREZ

FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02190643310. Het bedrijf FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA bevindt zich op het adres: R. Marcel Heron 39 5020 Namur - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, openstaande posities, locatie van FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA op de kaart.

FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA is a company, that was registered 2016 in Namur region, Belgium. Full name of company is FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, company assigned to the tax number BE02190643310. The company FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA is located at the address: R. Marcel Heron 39 5020 Namur - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA were not found.
The main activity of FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA is not available. You also can look at reviews of FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, open positions, location of FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBISCUITERIE J.L. BRICHARD SA, employees, financial statistics.