ERIC DE GROODT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ERIC DE GROODT
Private companiesFood Stores • ERIC DE GROODT

Contactgegevens ERIC DE GROODT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC DE GROODT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC DE GROODT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEVAARTSTRAAT 8; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15216487 (+32-15216487) 15216487 (+32-15216487)

Fax (fax): +32 (53) 504-46-43 +32 (53) 504-46-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC DE GROODT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC DE GROODT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC DE GROODT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC DE GROODT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC DE GROODT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC DE GROODT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC DE GROODT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC DE GROODT
Products information ERIC DE GROODT

BTW identificatienummer (tax): BE08717620849
Ondernemingsnummer: 9257873535
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC DE GROODT
(Get full report from official database of BE for ERIC DE GROODT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC DE GROODT
Addition kinds of activities for ERIC DE GROODT

346903. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
20389901. Ontbijten, bevroren en verpakt | Breakfasts, frozen and packaged

Werken bij ERIC DE GROODT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC DE GROODT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC DE GROODT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC DE GROODT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Poetshulp Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • The Business Analysts - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je op zoek naar een boeiende functie binnen een stabiel consultancybureau met naam en faam? Wens je te werken in een team van gedreven collega's binnen een open en aangename sfeer? Wil jij daarnaast deel uitmaken van een groeiend bedrijf? Dan ben jij dé persoon naar wie wij op zoek zijn! Om het team van The Business Analysts (deel van de Cronos Group) te versterken zoeken we een toegewijde en vakkundige Functional Analyst. Onze ideale collega hecht belang aan community-feel en verkiest een open omgeving waarin eigen input gestimuleerd wordt. The Business Analysts is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, gericht op State-Of-The-Art Business oplossingen aan de hand van sterk onderbouwde analysetechnieken, Agile Project Management en een doordachte Enterprise Architectuur. Momenteel bestaat The Business Analysts uit meer dan 60 consultants. Dit maakt dat we over een brede waaier aan ervaring en expertise beschikken. Als groep vormt The Business Analysts een hecht team van consultants die hun job met passie uitoefenen. Jouw job Als onze collega ben je in staat om volgende taken op te nemen Als functionele analist vorm je de brug tussen de operationele kant van de organisatie enerzijds en de IT anderzijds; Je staat in voor de interpretatie van business analyses om zo een deel ervan om te zetten in een functionele analyse; Je gaat op zoek naar de behoeften van de organisatie, eindgebruikers en of stakeholders en vertaalt deze in een functionele analyse. Jouw analyse is vervolgens de aanzet tot de technische analyse; Je verzorgt de link tussen de business en het implementatie team (testers en developers); Je hebt kennis van de behavorial diagrams van UML (use-cases, sequence diagram, activity diagram, ...) en kan deze modelleren met verschillende modelleertools afhankelijk van de voorkeur van de klant; Je hebt ervaring met User stories en kennis van Agile en Scrum binnen de context van bovenvermelde taken. Jouw profiel Je hebt min. 2jaar ervaring als functionele analist; Je bezit een “Can-Do” mentaliteit en je hebt zin voor initiatief; Je hebt sterke analytische vaardigheden, een conceptueel denkvermogen en goede interpersoonlijke skills; Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je kan prioriteiten stellen, omgaan met deadlines; Je hebt een grondige kennis van het Nederlands, Engels en Frans. Ons aanbod Je wordt lid van een stabiel en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Bovendien vormen jouw collega's een ondersteunend team van kennis en ervaring en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en andere knowledge sharing events; Je ontvangt een vast contract met een competitief salaris en een compleet voordelenpakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, verzekeringen, etc.); Je komt terecht in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group, waar aandacht wordt gegeven aan individuele ondersteuning, professionele uitdagingen en je persoonlijke interesses & ambitie. Heb je interesse in deze uitdaging of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contactgegevens en CV door via de knop hieronder.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van ERIC DE GROODT in sociale netwerken
Look for responds of ERIC DE GROODT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC DE GROODT. Laat een reactie achter voor ERIC DE GROODT. ERIC DE GROODT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC DE GROODT. Leave a respond for ERIC DE GROODT. ERIC DE GROODT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC DE GROODT op de google maps. Adres en contacten ERIC DE GROODT
Location of ERIC DE GROODT on the google maps. Address and contacts of ERIC DE GROODT

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC DE GROODT ERIC DE GROODT: FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV | De Smet R | SPEEDY WASH | Cornaz S | Du Boulevard

Other related companies as ERIC DE GROODT: FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV | De Smet R | SPEEDY WASH | Cornaz S | Du Boulevard

ERIC DE GROODT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC DE GROODT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08717620849. Het bedrijf ERIC DE GROODT bevindt zich op het adres: ZEEVAARTSTRAAT 8; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van ERIC DE GROODT is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC DE GROODT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC DE GROODT, openstaande posities, locatie van ERIC DE GROODT op de kaart.

ERIC DE GROODT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC DE GROODT, company assigned to the tax number BE08717620849. The company ERIC DE GROODT is located at the address: ZEEVAARTSTRAAT 8; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of ERIC DE GROODT is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC DE GROODT is not available. You also can look at reviews of ERIC DE GROODT, open positions, location of ERIC DE GROODT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC DE GROODT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC DE GROODT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC DE GROODT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC DE GROODT, employees, financial statistics.