FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV
Private companiesFood Stores • FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV

Contactgegevens FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): De Keyserlei 5 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-24-89-89 32-32-24-89-89

Fax (fax): 32-32-33-43-63 32-32-33-43-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV
Products information FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV

BTW identificatienummer (tax): BE01561676025
Ondernemingsnummer: 1866821289
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Estate agents, commercial and industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV
(Get full report from official database of BE for FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV
Addition kinds of activities for FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV

238600. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
35689902. Koorden, as (krachtoverbrenging apparatuur) | Collars, shaft (power transmission equipment)
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
38290214. Regenmeters | Rain gauges
76992202. Aviation propeller en blade reparatie | Aviation propeller and blade repair

Werken bij FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV. Laat een reactie achter voor FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV. FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV. Leave a respond for FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV. FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV op de google maps. Adres en contacten FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV
Location of FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV on the google maps. Address and contacts of FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV: SALLE OMNISPORT JEMELLE | MAC PHIL TAILOR | LEDERWAREN CHRIS | PEPPERMINT PARK | THE PHONE HOUSE

Other related companies as FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV: SALLE OMNISPORT JEMELLE | MAC PHIL TAILOR | LEDERWAREN CHRIS | PEPPERMINT PARK | THE PHONE HOUSE

FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01561676025. Het bedrijf FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV bevindt zich op het adres: De Keyserlei 5 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Estate agents, commercial and industrial. Producten gemaakt in FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, openstaande posities, locatie van FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV op de kaart.

FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, company assigned to the tax number BE01561676025. The company FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV is located at the address: De Keyserlei 5 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Estate agents, commercial and industrial. Products created in FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV were not found.
The main activity of FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV is not available. You also can look at reviews of FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, open positions, location of FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEUROPEAN PROPERTY MANAGEMENT CORPORATION NV, employees, financial statistics.