COBEGOM

Contactgegevens COBEGOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COBEGOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

COBEGOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HUY 63; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19512589 (+32-19512589) 19512589 (+32-19512589)

Fax (fax): +32 (2) 871-18-94 +32 (2) 871-18-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COBEGOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COBEGOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COBEGOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COBEGOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COBEGOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COBEGOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COBEGOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COBEGOM
Products information COBEGOM

BTW identificatienummer (tax): BE06305023193
Ondernemingsnummer: 9710510253
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Equilibrage des Roues, Entretien & R茅paration de V茅hicules 脿 Moteur Diesel, Freins, Pots d?Echappement, Batteries, R茅paration de Pneus. Types de V茅hicules: V茅hicules Utilitaires, Autocars & Bus, Quatre Roues Motrices, Voitures, Caravanes, Voitures Anciennes & Anc锚tres, Taxis, Remorques & Semi-Remorques, Voitures Am茅ricaines, Motorhomes, V茅hicules Tout Terrain, Camions-Citernes, Ambulances, Camions, Minibus. Marques de voitures: Daewoo, Daihatsu, Ferrari, Cadillac, Chevrolet, Venturi, Austin & Mini, Citroen, Bugatti, Asia.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COBEGOM
(Get full report from official database of BE for COBEGOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor COBEGOM
Addition kinds of activities for COBEGOM

208501. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
504601. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
865100. Politieke organisaties | Political organizations
25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
38250214. Instrument shunts | Instrument shunts
50510403. Kwik | Mercury
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories

Werken bij COBEGOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COBEGOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COBEGOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COBEGOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Kapper/Kapster (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Hairstyle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van COBEGOM in sociale netwerken
Look for responds of COBEGOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor COBEGOM. Laat een reactie achter voor COBEGOM. COBEGOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COBEGOM. Leave a respond for COBEGOM. COBEGOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COBEGOM op de google maps. Adres en contacten COBEGOM
Location of COBEGOM on the google maps. Address and contacts of COBEGOM

Andere gerelateerde bedrijven als come COBEGOM COBEGOM: GESBANQUE | Kleine Linde (De) | MOERENHOUT GUILLAUME | EUROWATER BELGIUM NV | FRITUUR NR 1

Other related companies as COBEGOM: GESBANQUE | Kleine Linde (De) | MOERENHOUT GUILLAUME | EUROWATER BELGIUM NV | FRITUUR NR 1

COBEGOM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COBEGOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06305023193. Het bedrijf COBEGOM bevindt zich op het adres: RUE DE HUY 63; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Equilibrage des Roues, Entretien & R茅paration de V茅hicules 脿 Moteur Diesel, Freins, Pots d?Echappement, Batteries, R茅paration de Pneus. Types de V茅hicules: V茅hicules Utilitaires, Autocars & Bus, Quatre Roues Motrices, Voitures, Caravanes, Voitures Anciennes & Anc锚tres, Taxis, Remorques & Semi-Remorques, Voitures Am茅ricaines, Motorhomes, V茅hicules Tout Terrain, Camions-Citernes, Ambulances, Camions, Minibus. Marques de voitures: Daewoo, Daihatsu, Ferrari, Cadillac, Chevrolet, Venturi, Austin & Mini, Citroen, Bugatti, Asia..
De hoofdactiviteit van COBEGOM is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COBEGOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COBEGOM, openstaande posities, locatie van COBEGOM op de kaart.

COBEGOM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COBEGOM, company assigned to the tax number BE06305023193. The company COBEGOM is located at the address: RUE DE HUY 63; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Equilibrage des Roues, Entretien & R茅paration de V茅hicules 脿 Moteur Diesel, Freins, Pots d?Echappement, Batteries, R茅paration de Pneus. Types de V茅hicules: V茅hicules Utilitaires, Autocars & Bus, Quatre Roues Motrices, Voitures, Caravanes, Voitures Anciennes & Anc锚tres, Taxis, Remorques & Semi-Remorques, Voitures Am茅ricaines, Motorhomes, V茅hicules Tout Terrain, Camions-Citernes, Ambulances, Camions, Minibus. Marques de voitures: Daewoo, Daihatsu, Ferrari, Cadillac, Chevrolet, Venturi, Austin & Mini, Citroen, Bugatti, Asia..
The main activity of COBEGOM is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COBEGOM is not available. You also can look at reviews of COBEGOM, open positions, location of COBEGOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COBEGOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COBEGOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COBEGOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COBEGOM, employees, financial statistics.