CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE
Private companiesPrimary Metal Industries • CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE

Contactgegevens CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1210-Bruxelles 21, België

Telefoon (phone): 02-506.88.11 (+32-02-506.88.11) 02-506.88.11 (+32-02-506.88.11)

Fax (fax): 02-506.88.88 (+32-02-506.88.88) 02-506.88.88 (+32-02-506.88.88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE
Products information CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE05530212402
Ondernemingsnummer: 1837432861
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): 7
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE
Addition kinds of activities for CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE

14299912. Serpentine, verpletterd en gebroken-steengroeven | Serpentine, crushed and broken-quarrying
20150102. Kip, verwerkt: ingeblikt | Chicken, processed: canned
22111111. Osnaburgs | Osnaburgs
22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
35450207. kookplaten | Hobs
35599935. Wallpaper trimmers | Wallpaper trimmers
38299925. Polygraph apparaten | Polygraph devices

Werken bij CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

Zoek naar antwoorden van CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE. Laat een reactie achter voor CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE. CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE. Leave a respond for CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE. CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE
Location of CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE: Clairette | Berton NV | EDMOND DE KEYSER | AUTO CHARLEROI PI?CES | THE LEISURE COMPANY

Other related companies as CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE: Clairette | Berton NV | EDMOND DE KEYSER | AUTO CHARLEROI PI?CES | THE LEISURE COMPANY

CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05530212402. Het bedrijf CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE bevindt zich op het adres: 1210-Bruxelles 21. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 7 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, openstaande posities, locatie van CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE op de kaart.

CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE is a company, that was registered 2001 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, company assigned to the tax number BE05530212402. The company CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE is located at the address: 1210-Bruxelles 21. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 7 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE were not found.
The main activity of CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, open positions, location of CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAMBRE FRANCAISE DE COMM. & IND. DE BELGIQUE, employees, financial statistics.