ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)

Contactgegevens ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE): address, phone, fax, email, website, opening hours

ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1800-Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02-340.06.80 (+32-02-340.06.80) 02-340.06.80 (+32-02-340.06.80)

Fax (fax): 02-345.16.26 (+32-02-345.16.26) 02-345.16.26 (+32-02-345.16.26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)
Products information ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)

BTW identificatienummer (tax): BE02658386230
Ondernemingsnummer: 3720489501
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)
(Get full report from official database of BE for ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE))

Aanvulling soorten activiteiten voor ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)
Addition kinds of activities for ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)

348400. Handvuurwapens | Small arms
356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
23699900. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
24919904. Structurele timmerhout en hout, behandeld hout | Structural lumber and timber, treated wood
25110505. Secretarissen, huishouden: hout | Secretaries, household: wood
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
51139904. Paperboard en producten | Paperboard and products
70320101. Cabin camp | Cabin camp
72130200. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing

Werken bij ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

Zoek naar antwoorden van ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) in sociale netwerken
Look for responds of ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE). Laat een reactie achter voor ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE). ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE). Leave a respond for ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE). ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) op de google maps. Adres en contacten ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)
Location of ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) on the google maps. Address and contacts of ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE)

Andere gerelateerde bedrijven als come ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE): TOM & CO.SCHAERBEEK | TROOSTWIJK-ROUX EXPERTISES | Kruipertje ('T) | COMPT. ANV. OR & DIAMANT | GROUPE JANSSEN

Other related companies as ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE): TOM & CO.SCHAERBEEK | TROOSTWIJK-ROUX EXPERTISES | Kruipertje ('T) | COMPT. ANV. OR & DIAMANT | GROUPE JANSSEN

ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02658386230. Het bedrijf ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) bevindt zich op het adres: 1800-Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), openstaande posities, locatie van ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) op de kaart.

ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), company assigned to the tax number BE02658386230. The company ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) is located at the address: 1800-Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) were not found.
The main activity of ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) is not available. You also can look at reviews of ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), open positions, location of ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICI PARIS XL SA (PARFUMERIE), employees, financial statistics.