CARROSSERIE VAN ACCOLYEN

Contactgegevens CARROSSERIE VAN ACCOLYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE VAN ACCOLYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE VAN ACCOLYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGEWEG 174; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92511419 (+32-92511419) 92511419 (+32-92511419)

Fax (fax): +32 (53) 158-22-29 +32 (53) 158-22-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE VAN ACCOLYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE VAN ACCOLYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE VAN ACCOLYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE VAN ACCOLYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE VAN ACCOLYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE VAN ACCOLYEN
Products information CARROSSERIE VAN ACCOLYEN

BTW identificatienummer (tax): BE08011749267
Ondernemingsnummer: 6730468750
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE VAN ACCOLYEN
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE VAN ACCOLYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE VAN ACCOLYEN
Addition kinds of activities for CARROSSERIE VAN ACCOLYEN

6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
50310302. Deuren, combinatie, scherm-storm | Doors, combination, screen-storm
50320000. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven
87420402. Constructie project management consultant | Construction project management consultant
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij CARROSSERIE VAN ACCOLYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE VAN ACCOLYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE VAN ACCOLYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE VAN ACCOLYEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE VAN ACCOLYEN in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE VAN ACCOLYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE VAN ACCOLYEN. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE VAN ACCOLYEN. CARROSSERIE VAN ACCOLYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE VAN ACCOLYEN. Leave a respond for CARROSSERIE VAN ACCOLYEN. CARROSSERIE VAN ACCOLYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE VAN ACCOLYEN op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE VAN ACCOLYEN
Location of CARROSSERIE VAN ACCOLYEN on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE VAN ACCOLYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE VAN ACCOLYEN CARROSSERIE VAN ACCOLYEN: KBC | Dnepr Motors Belux | BROUNS EN C0 | KRIS LESY | Autre Chose

Other related companies as CARROSSERIE VAN ACCOLYEN: KBC | Dnepr Motors Belux | BROUNS EN C0 | KRIS LESY | Autre Chose

CARROSSERIE VAN ACCOLYEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08011749267. Het bedrijf CARROSSERIE VAN ACCOLYEN bevindt zich op het adres: HOGEWEG 174; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE VAN ACCOLYEN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE VAN ACCOLYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE VAN ACCOLYEN op de kaart.

CARROSSERIE VAN ACCOLYEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, company assigned to the tax number BE08011749267. The company CARROSSERIE VAN ACCOLYEN is located at the address: HOGEWEG 174; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of CARROSSERIE VAN ACCOLYEN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE VAN ACCOLYEN is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, open positions, location of CARROSSERIE VAN ACCOLYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE VAN ACCOLYEN, employees, financial statistics.