CARROSSERIE ITAL-TORINO

Contactgegevens CARROSSERIE ITAL-TORINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE ITAL-TORINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE ITAL-TORINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHAARBEEKLEI 740; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22516354 (+32-22516354) 22516354 (+32-22516354)

Fax (fax): +32 (84) 911-41-75 +32 (84) 911-41-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE ITAL-TORINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE ITAL-TORINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE ITAL-TORINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE ITAL-TORINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE ITAL-TORINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE ITAL-TORINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE ITAL-TORINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE ITAL-TORINO
Products information CARROSSERIE ITAL-TORINO

BTW identificatienummer (tax): BE05361572265
Ondernemingsnummer: 9414154052
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 417,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE ITAL-TORINO
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE ITAL-TORINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE ITAL-TORINO
Addition kinds of activities for CARROSSERIE ITAL-TORINO

20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
34119906. Blikjes | Tin cans
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
35940202. Motoren: hydraulisch, vloeibaar vermogen of lucht | Motors: hydraulic, fluid power, or air
49539902. Dode dierenafvoer | Dead animal disposal
73890413. Textiel, sponzen of krimpen | Textiles, sponging or shrinking
97119902. Leger | Army

Werken bij CARROSSERIE ITAL-TORINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE ITAL-TORINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE ITAL-TORINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE ITAL-TORINO. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE ITAL-TORINO in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE ITAL-TORINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE ITAL-TORINO. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE ITAL-TORINO. CARROSSERIE ITAL-TORINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE ITAL-TORINO. Leave a respond for CARROSSERIE ITAL-TORINO. CARROSSERIE ITAL-TORINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE ITAL-TORINO op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE ITAL-TORINO
Location of CARROSSERIE ITAL-TORINO on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE ITAL-TORINO

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE ITAL-TORINO CARROSSERIE ITAL-TORINO: GENERAL RADIATOR | CHOBISCO-SERVICE | Carina | ALEX OPSOMER | SEFFER, DAVID

Other related companies as CARROSSERIE ITAL-TORINO: GENERAL RADIATOR | CHOBISCO-SERVICE | Carina | ALEX OPSOMER | SEFFER, DAVID

CARROSSERIE ITAL-TORINO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE ITAL-TORINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05361572265. Het bedrijf CARROSSERIE ITAL-TORINO bevindt zich op het adres: SCHAARBEEKLEI 740; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 417,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE ITAL-TORINO is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE ITAL-TORINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE ITAL-TORINO, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE ITAL-TORINO op de kaart.

CARROSSERIE ITAL-TORINO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE ITAL-TORINO, company assigned to the tax number BE05361572265. The company CARROSSERIE ITAL-TORINO is located at the address: SCHAARBEEKLEI 740; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 417,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of CARROSSERIE ITAL-TORINO is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE ITAL-TORINO is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE ITAL-TORINO, open positions, location of CARROSSERIE ITAL-TORINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE ITAL-TORINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE ITAL-TORINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE ITAL-TORINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE ITAL-TORINO, employees, financial statistics.