GENERAL RADIATOR

Contactgegevens GENERAL RADIATOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL RADIATOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL RADIATOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONNEKEN 5-9; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37760940 (+32-37760940) 37760940 (+32-37760940)

Fax (fax): +32 (61) 572-33-23 +32 (61) 572-33-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL RADIATOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL RADIATOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL RADIATOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL RADIATOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL RADIATOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL RADIATOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL RADIATOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL RADIATOR
Products information GENERAL RADIATOR

BTW identificatienummer (tax): BE04078369140
Ondernemingsnummer: 1310638427
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GENERAL RADIATOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL RADIATOR
(Get full report from official database of BE for GENERAL RADIATOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL RADIATOR
Addition kinds of activities for GENERAL RADIATOR

4481. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
51429901. Bakkerijproducten, bevroren | Bakery products, frozen
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed
78220101. Filmuitwisseling, voor televisie: film | Film exchange, for television: motion picture

Werken bij GENERAL RADIATOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL RADIATOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL RADIATOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL RADIATOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround administratief bediende bouw m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bouwbedrijf in Olen zijn we op zoek naar iemand met een technische bagage, iemand die zich wil engageren om de administratieve verantwoordelijkheid op te nemen rond aanbestedingsplannen, uitvoeringsplannen, werfadministratie, bestellingen voor werven, ... Kortom iemand met een hoog denkniveau om een mooie ondersteuning te bieden aan tekenaars & projectleiders, maar eventueel ook aan het management. Het bedrijf is actief in de HVAC - Koeltechnische sector. Kennis van Cafca of Autocad is een pluspunt!

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

Zoek naar antwoorden van GENERAL RADIATOR in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL RADIATOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL RADIATOR. Laat een reactie achter voor GENERAL RADIATOR. GENERAL RADIATOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL RADIATOR. Leave a respond for GENERAL RADIATOR. GENERAL RADIATOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL RADIATOR op de google maps. Adres en contacten GENERAL RADIATOR
Location of GENERAL RADIATOR on the google maps. Address and contacts of GENERAL RADIATOR

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL RADIATOR GENERAL RADIATOR: DM-H Woningbouw BVBA | ADMINISTRATION COMMUNALE | PHILIPPE VANQUAETHEM | GILBERT VANCOILLIE | FILIP HELLEMANS

Other related companies as GENERAL RADIATOR: DM-H Woningbouw BVBA | ADMINISTRATION COMMUNALE | PHILIPPE VANQUAETHEM | GILBERT VANCOILLIE | FILIP HELLEMANS

GENERAL RADIATOR is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL RADIATOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04078369140. Het bedrijf GENERAL RADIATOR bevindt zich op het adres: ZONNEKEN 5-9; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in GENERAL RADIATOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENERAL RADIATOR is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL RADIATOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL RADIATOR, openstaande posities, locatie van GENERAL RADIATOR op de kaart.

GENERAL RADIATOR is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENERAL RADIATOR, company assigned to the tax number BE04078369140. The company GENERAL RADIATOR is located at the address: ZONNEKEN 5-9; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in GENERAL RADIATOR were not found.
The main activity of GENERAL RADIATOR is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL RADIATOR is not available. You also can look at reviews of GENERAL RADIATOR, open positions, location of GENERAL RADIATOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL RADIATOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL RADIATOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL RADIATOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL RADIATOR, employees, financial statistics.