CARR. BONTE-VERSTRAETE

Contactgegevens CARR. BONTE-VERSTRAETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARR. BONTE-VERSTRAETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARR. BONTE-VERSTRAETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROLLEGEMKAPELSESTRAAT 107; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56509825 (+32-56509825) 56509825 (+32-56509825)

Fax (fax): +32 (69) 907-87-36 +32 (69) 907-87-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARR. BONTE-VERSTRAETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARR. BONTE-VERSTRAETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARR. BONTE-VERSTRAETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARR. BONTE-VERSTRAETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARR. BONTE-VERSTRAETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARR. BONTE-VERSTRAETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARR. BONTE-VERSTRAETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARR. BONTE-VERSTRAETE
Products information CARR. BONTE-VERSTRAETE

BTW identificatienummer (tax): BE02536712646
Ondernemingsnummer: 6548645019
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARR. BONTE-VERSTRAETE
(Get full report from official database of BE for CARR. BONTE-VERSTRAETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARR. BONTE-VERSTRAETE
Addition kinds of activities for CARR. BONTE-VERSTRAETE

308699. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
36470105. Koplampen (fixtures), voertuig | Headlights (fixtures), vehicular
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
50519903. Gieterijproducten | Foundry products
51590300. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
80710000. Medische laboratoria | Medical laboratories

Werken bij CARR. BONTE-VERSTRAETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARR. BONTE-VERSTRAETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARR. BONTE-VERSTRAETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARR. BONTE-VERSTRAETE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van CARR. BONTE-VERSTRAETE in sociale netwerken
Look for responds of CARR. BONTE-VERSTRAETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARR. BONTE-VERSTRAETE. Laat een reactie achter voor CARR. BONTE-VERSTRAETE. CARR. BONTE-VERSTRAETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARR. BONTE-VERSTRAETE. Leave a respond for CARR. BONTE-VERSTRAETE. CARR. BONTE-VERSTRAETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARR. BONTE-VERSTRAETE op de google maps. Adres en contacten CARR. BONTE-VERSTRAETE
Location of CARR. BONTE-VERSTRAETE on the google maps. Address and contacts of CARR. BONTE-VERSTRAETE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARR. BONTE-VERSTRAETE CARR. BONTE-VERSTRAETE: WISTIK PRODUCTIONS | Trimhoeve (De) | BINET E.J. & Zn | NICOLE MOREAU | ARH?N?E FERNAND BLUM

Other related companies as CARR. BONTE-VERSTRAETE: WISTIK PRODUCTIONS | Trimhoeve (De) | BINET E.J. & Zn | NICOLE MOREAU | ARH?N?E FERNAND BLUM

CARR. BONTE-VERSTRAETE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARR. BONTE-VERSTRAETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02536712646. Het bedrijf CARR. BONTE-VERSTRAETE bevindt zich op het adres: ROLLEGEMKAPELSESTRAAT 107; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 429,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van CARR. BONTE-VERSTRAETE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARR. BONTE-VERSTRAETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARR. BONTE-VERSTRAETE, openstaande posities, locatie van CARR. BONTE-VERSTRAETE op de kaart.

CARR. BONTE-VERSTRAETE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARR. BONTE-VERSTRAETE, company assigned to the tax number BE02536712646. The company CARR. BONTE-VERSTRAETE is located at the address: ROLLEGEMKAPELSESTRAAT 107; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 429,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of CARR. BONTE-VERSTRAETE is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARR. BONTE-VERSTRAETE is not available. You also can look at reviews of CARR. BONTE-VERSTRAETE, open positions, location of CARR. BONTE-VERSTRAETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARR. BONTE-VERSTRAETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARR. BONTE-VERSTRAETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARR. BONTE-VERSTRAETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARR. BONTE-VERSTRAETE, employees, financial statistics.