CAR STYLING OOSTENDE

Contactgegevens CAR STYLING OOSTENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAR STYLING OOSTENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAR STYLING OOSTENDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 51; 8460; OUDENBURG, België

Telefoon (phone): 475280829 (+32-475280829) 475280829 (+32-475280829)

Fax (fax): +32 (61) 356-74-86 +32 (61) 356-74-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAR STYLING OOSTENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAR STYLING OOSTENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAR STYLING OOSTENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAR STYLING OOSTENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAR STYLING OOSTENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAR STYLING OOSTENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAR STYLING OOSTENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAR STYLING OOSTENDE
Products information CAR STYLING OOSTENDE

BTW identificatienummer (tax): BE07201507568
Ondernemingsnummer: 5755432128
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CAR STYLING OOSTENDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAR STYLING OOSTENDE
(Get full report from official database of BE for CAR STYLING OOSTENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAR STYLING OOSTENDE
Addition kinds of activities for CAR STYLING OOSTENDE

24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
34839910. Missile warheads | Missile warheads
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
57350203. archief | Records

Werken bij CAR STYLING OOSTENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAR STYLING OOSTENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAR STYLING OOSTENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAR STYLING OOSTENDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van CAR STYLING OOSTENDE in sociale netwerken
Look for responds of CAR STYLING OOSTENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAR STYLING OOSTENDE. Laat een reactie achter voor CAR STYLING OOSTENDE. CAR STYLING OOSTENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAR STYLING OOSTENDE. Leave a respond for CAR STYLING OOSTENDE. CAR STYLING OOSTENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAR STYLING OOSTENDE op de google maps. Adres en contacten CAR STYLING OOSTENDE
Location of CAR STYLING OOSTENDE on the google maps. Address and contacts of CAR STYLING OOSTENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAR STYLING OOSTENDE CAR STYLING OOSTENDE: RONAN DE BRUYN | Press Shop A.L.G | THEUNISSEN MARC | I. HARTMANN | LILLY SERVICES

Other related companies as CAR STYLING OOSTENDE: RONAN DE BRUYN | Press Shop A.L.G | THEUNISSEN MARC | I. HARTMANN | LILLY SERVICES

CAR STYLING OOSTENDE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAR STYLING OOSTENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07201507568. Het bedrijf CAR STYLING OOSTENDE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 51; 8460; OUDENBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in CAR STYLING OOSTENDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAR STYLING OOSTENDE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAR STYLING OOSTENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAR STYLING OOSTENDE, openstaande posities, locatie van CAR STYLING OOSTENDE op de kaart.

CAR STYLING OOSTENDE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAR STYLING OOSTENDE, company assigned to the tax number BE07201507568. The company CAR STYLING OOSTENDE is located at the address: STATIONSSTRAAT 51; 8460; OUDENBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in CAR STYLING OOSTENDE were not found.
The main activity of CAR STYLING OOSTENDE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAR STYLING OOSTENDE is not available. You also can look at reviews of CAR STYLING OOSTENDE, open positions, location of CAR STYLING OOSTENDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAR STYLING OOSTENDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAR STYLING OOSTENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAR STYLING OOSTENDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAR STYLING OOSTENDE, employees, financial statistics.