BMW VAN DE KERCKHOVE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • BMW VAN DE KERCKHOVE
Private companiesFood and Kindred Products • BMW VAN DE KERCKHOVE

Contactgegevens BMW VAN DE KERCKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BMW VAN DE KERCKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BMW VAN DE KERCKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEN BOS 8; 9750; ZINGEM, België

Telefoon (phone): 93841041 (+32-93841041) 93841041 (+32-93841041)

Fax (fax): +32 (15) 270-91-10 +32 (15) 270-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BMW VAN DE KERCKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BMW VAN DE KERCKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BMW VAN DE KERCKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BMW VAN DE KERCKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BMW VAN DE KERCKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BMW VAN DE KERCKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BMW VAN DE KERCKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BMW VAN DE KERCKHOVE
Products information BMW VAN DE KERCKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE04901245117
Ondernemingsnummer: 7639862060
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BMW VAN DE KERCKHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BMW VAN DE KERCKHOVE
(Get full report from official database of BE for BMW VAN DE KERCKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BMW VAN DE KERCKHOVE
Addition kinds of activities for BMW VAN DE KERCKHOVE

3411. Metalen blikjes | Metal cans
367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
599300. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
22990203. Ketelbedekking, vilt | Boiler covering, felt
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters

Werken bij BMW VAN DE KERCKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BMW VAN DE KERCKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BMW VAN DE KERCKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BMW VAN DE KERCKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van BMW VAN DE KERCKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of BMW VAN DE KERCKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BMW VAN DE KERCKHOVE. Laat een reactie achter voor BMW VAN DE KERCKHOVE. BMW VAN DE KERCKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BMW VAN DE KERCKHOVE. Leave a respond for BMW VAN DE KERCKHOVE. BMW VAN DE KERCKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BMW VAN DE KERCKHOVE op de google maps. Adres en contacten BMW VAN DE KERCKHOVE
Location of BMW VAN DE KERCKHOVE on the google maps. Address and contacts of BMW VAN DE KERCKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come BMW VAN DE KERCKHOVE BMW VAN DE KERCKHOVE: COIFFURE ELIANE | ROYAL BRUSSELS POSEIDON | Delforge (Photo Frederic) | VAN DEN BOSSCHE NV | European Datacomm NV

Other related companies as BMW VAN DE KERCKHOVE: COIFFURE ELIANE | ROYAL BRUSSELS POSEIDON | Delforge (Photo Frederic) | VAN DEN BOSSCHE NV | European Datacomm NV

BMW VAN DE KERCKHOVE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BMW VAN DE KERCKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04901245117. Het bedrijf BMW VAN DE KERCKHOVE bevindt zich op het adres: DEN BOS 8; 9750; ZINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in BMW VAN DE KERCKHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BMW VAN DE KERCKHOVE is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BMW VAN DE KERCKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BMW VAN DE KERCKHOVE, openstaande posities, locatie van BMW VAN DE KERCKHOVE op de kaart.

BMW VAN DE KERCKHOVE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BMW VAN DE KERCKHOVE, company assigned to the tax number BE04901245117. The company BMW VAN DE KERCKHOVE is located at the address: DEN BOS 8; 9750; ZINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in BMW VAN DE KERCKHOVE were not found.
The main activity of BMW VAN DE KERCKHOVE is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BMW VAN DE KERCKHOVE is not available. You also can look at reviews of BMW VAN DE KERCKHOVE, open positions, location of BMW VAN DE KERCKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BMW VAN DE KERCKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BMW VAN DE KERCKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BMW VAN DE KERCKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BMW VAN DE KERCKHOVE, employees, financial statistics.