VAN DEN BOSSCHE NV

Contactgegevens VAN DEN BOSSCHE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BOSSCHE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BOSSCHE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begoniastr 25 9810 Nazareth, België

Telefoon (phone): 32.93 85 50 13 32.93 85 50 13

Fax (fax): 32.93 85 74 21 32.93 85 74 21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BOSSCHE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BOSSCHE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BOSSCHE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BOSSCHE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BOSSCHE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BOSSCHE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BOSSCHE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BOSSCHE NV
Products information VAN DEN BOSSCHE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09533630371
Ondernemingsnummer: 6807647705
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Rugs and carpeting

Product categorie (product category): Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BOSSCHE NV
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BOSSCHE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BOSSCHE NV
Addition kinds of activities for VAN DEN BOSSCHE NV

34439903. Cupola's, metalen plaat | Cupolas, metal plate
35799908. Shorthand machines | Shorthand machines
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
36439907. Power line kabel | Power line cable
38429907. Eerste hulp, slangbeten en brandwonden | First aid, snake bite, and burn kits
73891004. Teleconferentie diensten | Teleconferencing services
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij VAN DEN BOSSCHE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BOSSCHE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BOSSCHE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BOSSCHE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een bobijnopzetter.

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BOSSCHE NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BOSSCHE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BOSSCHE NV. Laat een reactie achter voor VAN DEN BOSSCHE NV. VAN DEN BOSSCHE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BOSSCHE NV. Leave a respond for VAN DEN BOSSCHE NV. VAN DEN BOSSCHE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BOSSCHE NV op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BOSSCHE NV
Location of VAN DEN BOSSCHE NV on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BOSSCHE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BOSSCHE NV VAN DEN BOSSCHE NV: FLSIMON FRERES NV | L'INFORMATIQUE A VOTRE MESURE | NEWCON | B.JOURDE | Treatment vzw

Other related companies as VAN DEN BOSSCHE NV: FLSIMON FRERES NV | L'INFORMATIQUE A VOTRE MESURE | NEWCON | B.JOURDE | Treatment vzw

VAN DEN BOSSCHE NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BOSSCHE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09533630371. Het bedrijf VAN DEN BOSSCHE NV bevindt zich op het adres: Begoniastr 25 9810 Nazareth. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Rugs and carpeting.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BOSSCHE NV is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BOSSCHE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BOSSCHE NV, openstaande posities, locatie van VAN DEN BOSSCHE NV op de kaart.

VAN DEN BOSSCHE NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BOSSCHE NV, company assigned to the tax number BE09533630371. The company VAN DEN BOSSCHE NV is located at the address: Begoniastr 25 9810 Nazareth. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Rugs and carpeting.
The main activity of VAN DEN BOSSCHE NV is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BOSSCHE NV is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BOSSCHE NV, open positions, location of VAN DEN BOSSCHE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BOSSCHE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BOSSCHE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BOSSCHE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BOSSCHE NV, employees, financial statistics.