BANDENCENTRALE DE RING

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • BANDENCENTRALE DE RING
Private companiesOil and Gas Extraction • BANDENCENTRALE DE RING

Contactgegevens BANDENCENTRALE DE RING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANDENCENTRALE DE RING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANDENCENTRALE DE RING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGVELDWEG 133; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34891150 (+32-34891150) 34891150 (+32-34891150)

Fax (fax): +32 (19) 880-65-80 +32 (19) 880-65-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANDENCENTRALE DE RING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANDENCENTRALE DE RING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANDENCENTRALE DE RING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANDENCENTRALE DE RING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANDENCENTRALE DE RING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANDENCENTRALE DE RING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANDENCENTRALE DE RING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANDENCENTRALE DE RING
Products information BANDENCENTRALE DE RING

BTW identificatienummer (tax): BE08652801513
Ondernemingsnummer: 9179870605
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: R茅paration de Pneus, Equilibrage des Roues.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANDENCENTRALE DE RING
(Get full report from official database of BE for BANDENCENTRALE DE RING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANDENCENTRALE DE RING
Addition kinds of activities for BANDENCENTRALE DE RING

203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
265700. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
28340200. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
28920107. Loodstyphnate (explosieve) | Lead styphnate (explosive)
33120800. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
33560300. Magnesium | Magnesium
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs
56410000. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij BANDENCENTRALE DE RING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANDENCENTRALE DE RING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANDENCENTRALE DE RING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANDENCENTRALE DE RING. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van BANDENCENTRALE DE RING in sociale netwerken
Look for responds of BANDENCENTRALE DE RING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANDENCENTRALE DE RING. Laat een reactie achter voor BANDENCENTRALE DE RING. BANDENCENTRALE DE RING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANDENCENTRALE DE RING. Leave a respond for BANDENCENTRALE DE RING. BANDENCENTRALE DE RING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANDENCENTRALE DE RING op de google maps. Adres en contacten BANDENCENTRALE DE RING
Location of BANDENCENTRALE DE RING on the google maps. Address and contacts of BANDENCENTRALE DE RING

Andere gerelateerde bedrijven als come BANDENCENTRALE DE RING BANDENCENTRALE DE RING: NICO MEERT | Produits du Soleil (Les) SA | SARTON & ASSOCI?S | HUIS DE ZONNEVLECHT | Highware Inc

Other related companies as BANDENCENTRALE DE RING: NICO MEERT | Produits du Soleil (Les) SA | SARTON & ASSOCI?S | HUIS DE ZONNEVLECHT | Highware Inc

BANDENCENTRALE DE RING is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANDENCENTRALE DE RING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08652801513. Het bedrijf BANDENCENTRALE DE RING bevindt zich op het adres: HOOGVELDWEG 133; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: R茅paration de Pneus, Equilibrage des Roues..
De hoofdactiviteit van BANDENCENTRALE DE RING is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANDENCENTRALE DE RING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANDENCENTRALE DE RING, openstaande posities, locatie van BANDENCENTRALE DE RING op de kaart.

BANDENCENTRALE DE RING is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANDENCENTRALE DE RING, company assigned to the tax number BE08652801513. The company BANDENCENTRALE DE RING is located at the address: HOOGVELDWEG 133; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: R茅paration de Pneus, Equilibrage des Roues..
The main activity of BANDENCENTRALE DE RING is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BANDENCENTRALE DE RING is not available. You also can look at reviews of BANDENCENTRALE DE RING, open positions, location of BANDENCENTRALE DE RING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANDENCENTRALE DE RING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANDENCENTRALE DE RING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANDENCENTRALE DE RING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANDENCENTRALE DE RING, employees, financial statistics.