A.C. MOTOR

Contactgegevens A.C. MOTOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C. MOTOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C. MOTOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. GUILLAUME GILBERT 35; 1050; IXELLES, België

Telefoon (phone): 26471731 (+32-26471731) 26471731 (+32-26471731)

Fax (fax): +32 (51) 614-92-32 +32 (51) 614-92-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C. MOTOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C. MOTOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C. MOTOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C. MOTOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C. MOTOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C. MOTOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C. MOTOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C. MOTOR
Products information A.C. MOTOR

BTW identificatienummer (tax): BE04068481445
Ondernemingsnummer: 8468231201
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in A.C. MOTOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C. MOTOR
(Get full report from official database of BE for A.C. MOTOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C. MOTOR
Addition kinds of activities for A.C. MOTOR

305203. Rubber belting | Rubber belting
506399. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
39990809. Miniaturen | Miniatures

Werken bij A.C. MOTOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C. MOTOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C. MOTOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C. MOTOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Chauffeur C met ADR (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar chauffeur C met ADR. Je takenpakket bestaat uit: - Rijden met verschillende ladingen - Verschillende tussenstops - Ervoor zorgen dat alles reglementaire geladen en gelost wordt

  • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

Zoek naar antwoorden van A.C. MOTOR in sociale netwerken
Look for responds of A.C. MOTOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C. MOTOR. Laat een reactie achter voor A.C. MOTOR. A.C. MOTOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C. MOTOR. Leave a respond for A.C. MOTOR. A.C. MOTOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C. MOTOR op de google maps. Adres en contacten A.C. MOTOR
Location of A.C. MOTOR on the google maps. Address and contacts of A.C. MOTOR

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C. MOTOR A.C. MOTOR: SCHINS | Leprince E | Easy Desk nv | ANN ROGGE | EVOBUS BELGIUM NV-SA

Other related companies as A.C. MOTOR: SCHINS | Leprince E | Easy Desk nv | ANN ROGGE | EVOBUS BELGIUM NV-SA

A.C. MOTOR is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C. MOTOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04068481445. Het bedrijf A.C. MOTOR bevindt zich op het adres: AV. GUILLAUME GILBERT 35; 1050; IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in A.C. MOTOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C. MOTOR is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C. MOTOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C. MOTOR, openstaande posities, locatie van A.C. MOTOR op de kaart.

A.C. MOTOR is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C. MOTOR, company assigned to the tax number BE04068481445. The company A.C. MOTOR is located at the address: AV. GUILLAUME GILBERT 35; 1050; IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in A.C. MOTOR were not found.
The main activity of A.C. MOTOR is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C. MOTOR is not available. You also can look at reviews of A.C. MOTOR, open positions, location of A.C. MOTOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C. MOTOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C. MOTOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C. MOTOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C. MOTOR, employees, financial statistics.