SCHINS

Contactgegevens SCHINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stockem 59; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 55 41 22; 0475 46 56 28 (+32-087 55 41 22; 0475 46 56 28) 087 55 41 22; 0475 46 56 28 (+32-087 55 41 22; 0475 46 56 28)

Fax (fax): 087 55 34 21 (+32-087 55 34 21) 087 55 34 21 (+32-087 55 34 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHINS
Products information SCHINS

BTW identificatienummer (tax): BE08913726806
Ondernemingsnummer: 9798950195
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHINS
(Get full report from official database of BE for SCHINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHINS
Addition kinds of activities for SCHINS

782201. Filmuitwisseling | Film exchange services
22810106. Spinning garen | Spinning yarn
28699928. Oplosmiddelen, organisch | Solvents, organic
34219900. Bestek, nec | Cutlery, nec
57139902. Vloertegel | Floor tile

Werken bij SCHINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHINS. Looking for open vacancies in other companies

 • Fulltime verkoopmedewerk(st)er voor krantenwinkel in Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een krantenwinkel in Gent centrum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor een fulltime tewerkstelling. Werken van maandag tem. zondag (met 1 vaste vrije dag tijdens het weekend). Je staat in voor de verkoop van dagbladen, voeding, krasloten etc en helpt mee bij het organiseren van de winkel bij nieuwe leveringen.

 • Monteur staalconstructie (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

 • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

 • Sales assistant (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

 • Kraanman (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

 • LASSERS gezocht! (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van SCHINS in sociale netwerken
Look for responds of SCHINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHINS. Laat een reactie achter voor SCHINS. SCHINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHINS. Leave a respond for SCHINS. SCHINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHINS op de google maps. Adres en contacten SCHINS
Location of SCHINS on the google maps. Address and contacts of SCHINS

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHINS SCHINS: ORFANOUDAKI I. CBTIP/BKVTF | Lab BVBA | ETS. DANNEELS LUC | BORGRAEVE P & ZN | Varina

Other related companies as SCHINS: ORFANOUDAKI I. CBTIP/BKVTF | Lab BVBA | ETS. DANNEELS LUC | BORGRAEVE P & ZN | Varina

SCHINS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08913726806. Het bedrijf SCHINS bevindt zich op het adres: Stockem 59; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 153,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van SCHINS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHINS, openstaande posities, locatie van SCHINS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SCHINS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHINS, company assigned to the tax number BE08913726806. The company SCHINS is located at the address: Stockem 59; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 153,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of SCHINS is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHINS is not available. You also can look at reviews of SCHINS, open positions, location of SCHINS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHINS, employees, financial statistics.