FASHION COMPUTERS

Contactgegevens FASHION COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FASHION COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FASHION COMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSESTEENWEG 74; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15760621 (+32-15760621) 15760621 (+32-15760621)

Fax (fax): +32 (86) 466-88-67 +32 (86) 466-88-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FASHION COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FASHION COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FASHION COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FASHION COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FASHION COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FASHION COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FASHION COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FASHION COMPUTERS
Products information FASHION COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE09384490966
Ondernemingsnummer: 1518005371
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Ordinateurs portables.. Produits: Ordinateurs, Logiciels, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Jeux and jouets. Ordinateurs Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FASHION COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for FASHION COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FASHION COMPUTERS
Addition kinds of activities for FASHION COMPUTERS

313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
28939904. Lithografische inkt | Lithographic ink
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic
51220100. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
52110400. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange
61590000. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions

Werken bij FASHION COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FASHION COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FASHION COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FASHION COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

Zoek naar antwoorden van FASHION COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of FASHION COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FASHION COMPUTERS. Laat een reactie achter voor FASHION COMPUTERS. FASHION COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FASHION COMPUTERS. Leave a respond for FASHION COMPUTERS. FASHION COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FASHION COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten FASHION COMPUTERS
Location of FASHION COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of FASHION COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come FASHION COMPUTERS FASHION COMPUTERS: Kredietbank NV | PIRET BRUNO | ROBERT BOON | SLOY ART DESIGNS | HET SPORT

Other related companies as FASHION COMPUTERS: Kredietbank NV | PIRET BRUNO | ROBERT BOON | SLOY ART DESIGNS | HET SPORT

FASHION COMPUTERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FASHION COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09384490966. Het bedrijf FASHION COMPUTERS bevindt zich op het adres: WAVERSESTEENWEG 74; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Jeux and jouets. Ordinateurs Fab. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Ordinateurs portables.. Produits: Ordinateurs, Logiciels, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van FASHION COMPUTERS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FASHION COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FASHION COMPUTERS, openstaande posities, locatie van FASHION COMPUTERS op de kaart.

FASHION COMPUTERS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FASHION COMPUTERS, company assigned to the tax number BE09384490966. The company FASHION COMPUTERS is located at the address: WAVERSESTEENWEG 74; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Jeux and jouets. Ordinateurs Fab. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Ordinateurs portables.. Produits: Ordinateurs, Logiciels, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of FASHION COMPUTERS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FASHION COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of FASHION COMPUTERS, open positions, location of FASHION COMPUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FASHION COMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FASHION COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FASHION COMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FASHION COMPUTERS, employees, financial statistics.