GBK COMPUTERSTORE

Contactgegevens GBK COMPUTERSTORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GBK COMPUTERSTORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GBK COMPUTERSTORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPARK 25; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11603541 (+32-11603541) 11603541 (+32-11603541)

Fax (fax): +32 (86) 824-87-32 +32 (86) 824-87-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GBK COMPUTERSTORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GBK COMPUTERSTORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GBK COMPUTERSTORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GBK COMPUTERSTORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GBK COMPUTERSTORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GBK COMPUTERSTORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GBK COMPUTERSTORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GBK COMPUTERSTORE
Products information GBK COMPUTERSTORE

BTW identificatienummer (tax): BE01598754882
Ondernemingsnummer: 4275848388
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GBK COMPUTERSTORE
(Get full report from official database of BE for GBK COMPUTERSTORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GBK COMPUTERSTORE
Addition kinds of activities for GBK COMPUTERSTORE

202401. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
399912. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
36770000. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
49250104. Gas: gemengd, natuurlijk en vervaardigd | Gas: mixed, natural and manufactured
70339902. Camping | Campsite
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design

Werken bij GBK COMPUTERSTORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GBK COMPUTERSTORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GBK COMPUTERSTORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GBK COMPUTERSTORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Mecanicien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Mecanicien Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Mecanicien; Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark, bestaande uit kraanwagens, hoogtewerkers, liftwagens,... Zowel klein als groot onderhoud neem je voor je rekening; Je maakt de voertuigen keuringsklaar en bied deze aan bij de keuring ; Je voert herstellingen uit aan de kraan of hoogtewerker, lost olieverlies op door de dichting te vervangen, vervangt hydraulische leidingen,...; Je staat in voor de controle van de voertuigen die binnen staan (bandendruk, verlichting, remmen,...); Je vult werkrapporten in en bezorgt deze aan de juiste afdeling;

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van GBK COMPUTERSTORE in sociale netwerken
Look for responds of GBK COMPUTERSTORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GBK COMPUTERSTORE. Laat een reactie achter voor GBK COMPUTERSTORE. GBK COMPUTERSTORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GBK COMPUTERSTORE. Leave a respond for GBK COMPUTERSTORE. GBK COMPUTERSTORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GBK COMPUTERSTORE op de google maps. Adres en contacten GBK COMPUTERSTORE
Location of GBK COMPUTERSTORE on the google maps. Address and contacts of GBK COMPUTERSTORE

Andere gerelateerde bedrijven als come GBK COMPUTERSTORE GBK COMPUTERSTORE: BANCONTACT-MISTER CASH | WIM WAEGEMAN | A C M P | TENNIS CLUB ZWEVEGEM | V.R.G. DE GETE

Other related companies as GBK COMPUTERSTORE: BANCONTACT-MISTER CASH | WIM WAEGEMAN | A C M P | TENNIS CLUB ZWEVEGEM | V.R.G. DE GETE

GBK COMPUTERSTORE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GBK COMPUTERSTORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01598754882. Het bedrijf GBK COMPUTERSTORE bevindt zich op het adres: EUROPARK 25; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van GBK COMPUTERSTORE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GBK COMPUTERSTORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GBK COMPUTERSTORE, openstaande posities, locatie van GBK COMPUTERSTORE op de kaart.

GBK COMPUTERSTORE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GBK COMPUTERSTORE, company assigned to the tax number BE01598754882. The company GBK COMPUTERSTORE is located at the address: EUROPARK 25; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Jeux and jouets. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of GBK COMPUTERSTORE is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GBK COMPUTERSTORE is not available. You also can look at reviews of GBK COMPUTERSTORE, open positions, location of GBK COMPUTERSTORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GBK COMPUTERSTORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GBK COMPUTERSTORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GBK COMPUTERSTORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GBK COMPUTERSTORE, employees, financial statistics.