TENNIS CLUB ZWEVEGEM

Contactgegevens TENNIS CLUB ZWEVEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNIS CLUB ZWEVEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNIS CLUB ZWEVEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEKAERTSTRAAT 11A; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56756288 (+32-56756288) 56756288 (+32-56756288)

Fax (fax): +32 (87) 126-64-61 +32 (87) 126-64-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNIS CLUB ZWEVEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNIS CLUB ZWEVEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNIS CLUB ZWEVEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNIS CLUB ZWEVEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNIS CLUB ZWEVEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNIS CLUB ZWEVEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNIS CLUB ZWEVEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNIS CLUB ZWEVEGEM
Products information TENNIS CLUB ZWEVEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNIS CLUB ZWEVEGEM
(Get full report from official database of BE for TENNIS CLUB ZWEVEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNIS CLUB ZWEVEGEM
Addition kinds of activities for TENNIS CLUB ZWEVEGEM

0132. Tabak | Tobacco
28191005. Zwaar water | Heavy water
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
37130200. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
38220105. Koelregelaars (druk) | Refrigeration controls (pressure)
76992102. Gunsmith winkel | Gunsmith shop

Werken bij TENNIS CLUB ZWEVEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNIS CLUB ZWEVEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNIS CLUB ZWEVEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNIS CLUB ZWEVEGEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

 • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

 • Boekhouder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

 • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

  Regio: LEKE

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

 • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

 • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • tuinarbeider (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: DEWITTE STEVEN

  Type: Vaste Job

  aanleg en onderhoud van tuinen

 • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

 • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: HIPO.HR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

Zoek naar antwoorden van TENNIS CLUB ZWEVEGEM in sociale netwerken
Look for responds of TENNIS CLUB ZWEVEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNIS CLUB ZWEVEGEM. Laat een reactie achter voor TENNIS CLUB ZWEVEGEM. TENNIS CLUB ZWEVEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNIS CLUB ZWEVEGEM. Leave a respond for TENNIS CLUB ZWEVEGEM. TENNIS CLUB ZWEVEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNIS CLUB ZWEVEGEM op de google maps. Adres en contacten TENNIS CLUB ZWEVEGEM
Location of TENNIS CLUB ZWEVEGEM on the google maps. Address and contacts of TENNIS CLUB ZWEVEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNIS CLUB ZWEVEGEM TENNIS CLUB ZWEVEGEM: CORPS DE POMPIERS | Olympe | DEPUYDT | ANDR? KIVITS | INGRID SCHOEMAKER

Other related companies as TENNIS CLUB ZWEVEGEM: CORPS DE POMPIERS | Olympe | DEPUYDT | ANDR? KIVITS | INGRID SCHOEMAKER

TENNIS CLUB ZWEVEGEM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNIS CLUB ZWEVEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf TENNIS CLUB ZWEVEGEM bevindt zich op het adres: BEKAERTSTRAAT 11A; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van TENNIS CLUB ZWEVEGEM is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNIS CLUB ZWEVEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNIS CLUB ZWEVEGEM, openstaande posities, locatie van TENNIS CLUB ZWEVEGEM op de kaart.

TENNIS CLUB ZWEVEGEM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNIS CLUB ZWEVEGEM, company assigned to the tax number BE04823516845. The company TENNIS CLUB ZWEVEGEM is located at the address: BEKAERTSTRAAT 11A; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of TENNIS CLUB ZWEVEGEM is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNIS CLUB ZWEVEGEM is not available. You also can look at reviews of TENNIS CLUB ZWEVEGEM, open positions, location of TENNIS CLUB ZWEVEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNIS CLUB ZWEVEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNIS CLUB ZWEVEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNIS CLUB ZWEVEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNIS CLUB ZWEVEGEM, employees, financial statistics.