DEPUYDT

Contactgegevens DEPUYDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPUYDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPUYDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMMELSEWEG 65; 8902; IEPER, België

Telefoon (phone): 57444394 (+32-57444394) 57444394 (+32-57444394)

Fax (fax): +32 (11) 396-71-27 +32 (11) 396-71-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPUYDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPUYDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPUYDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPUYDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPUYDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPUYDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPUYDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPUYDT
Products information DEPUYDT

BTW identificatienummer (tax): BE01846221923
Ondernemingsnummer: 3887207031
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPUYDT
(Get full report from official database of BE for DEPUYDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPUYDT
Addition kinds of activities for DEPUYDT

357100. Elektronische computers | Electronic computers
14110204. Graniet, afmeting-steengroeven | Granite, dimension-quarrying
17969905. molenbouwer | Millwright
34460104. Wachten, gemaakt van pijp | Guards, made from pipe
59630101. Levering van flessenwater | Bottled water delivery

Werken bij DEPUYDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPUYDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPUYDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPUYDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van DEPUYDT in sociale netwerken
Look for responds of DEPUYDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPUYDT. Laat een reactie achter voor DEPUYDT. DEPUYDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPUYDT. Leave a respond for DEPUYDT. DEPUYDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPUYDT op de google maps. Adres en contacten DEPUYDT
Location of DEPUYDT on the google maps. Address and contacts of DEPUYDT

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPUYDT DEPUYDT: Feys G Bouwonderneming BVBA | FRITURE L'EDEN | CANARIO | P. VAN DEN BOSSCHE | ROSE-MARIE A.D. VAN HOOF

Other related companies as DEPUYDT: Feys G Bouwonderneming BVBA | FRITURE L'EDEN | CANARIO | P. VAN DEN BOSSCHE | ROSE-MARIE A.D. VAN HOOF

DEPUYDT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPUYDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01846221923. Het bedrijf DEPUYDT bevindt zich op het adres: KEMMELSEWEG 65; 8902; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van DEPUYDT is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPUYDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPUYDT, openstaande posities, locatie van DEPUYDT op de kaart.

DEPUYDT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPUYDT, company assigned to the tax number BE01846221923. The company DEPUYDT is located at the address: KEMMELSEWEG 65; 8902; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of DEPUYDT is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPUYDT is not available. You also can look at reviews of DEPUYDT, open positions, location of DEPUYDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPUYDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPUYDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPUYDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPUYDT, employees, financial statistics.