KOMPAS AUTOMATISERING

Contactgegevens KOMPAS AUTOMATISERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOMPAS AUTOMATISERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOMPAS AUTOMATISERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL DE PRETERLEI 6; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32350084 32350084

Fax (fax): +32 (16) 869-83-72 +32 (16) 869-83-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOMPAS AUTOMATISERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOMPAS AUTOMATISERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOMPAS AUTOMATISERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOMPAS AUTOMATISERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOMPAS AUTOMATISERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOMPAS AUTOMATISERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOMPAS AUTOMATISERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOMPAS AUTOMATISERING
Products information KOMPAS AUTOMATISERING

BTW identificatienummer (tax): BE01388366699
Ondernemingsnummer: 7073516845
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Imprimantes, El茅ments Informatiques, Mini-Ordinateurs, Ordinateurs & P茅riph茅riques.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: Ordinateurs, Ordinateurs portables, Ecrans d?Ordinateurs.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Type de Logiciel: Finances. Services: Fabrication, Produits Personnalis茅s.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Conseils en syst猫mes informatiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs Fab. Machines and mat茅riel de bureau Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOMPAS AUTOMATISERING
(Get full report from official database of BE for KOMPAS AUTOMATISERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOMPAS AUTOMATISERING
Addition kinds of activities for KOMPAS AUTOMATISERING

358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
34999923. Tabletten, brons of ander metaal | Tablets, bronze or other metal
35110204. Stoomgouverneurs | Steam governors
38429923. Hechtingen, absorbeerbaar en niet-absorbeerbaar | Sutures, absorbable and non-absorbable
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
59999908. Reinigingsapparatuur en benodigdheden | Cleaning equipment and supplies
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service

Werken bij KOMPAS AUTOMATISERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOMPAS AUTOMATISERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOMPAS AUTOMATISERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOMPAS AUTOMATISERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van KOMPAS AUTOMATISERING in sociale netwerken
Look for responds of KOMPAS AUTOMATISERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOMPAS AUTOMATISERING. Laat een reactie achter voor KOMPAS AUTOMATISERING. KOMPAS AUTOMATISERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOMPAS AUTOMATISERING. Leave a respond for KOMPAS AUTOMATISERING. KOMPAS AUTOMATISERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOMPAS AUTOMATISERING op de google maps. Adres en contacten KOMPAS AUTOMATISERING
Location of KOMPAS AUTOMATISERING on the google maps. Address and contacts of KOMPAS AUTOMATISERING

Andere gerelateerde bedrijven als come KOMPAS AUTOMATISERING KOMPAS AUTOMATISERING: Fayt S | EHSAL Campus Economische Hogeschool | Fiscofina SPRL | LIBRAIRIE LA LICORNE SPRL | Digital

Other related companies as KOMPAS AUTOMATISERING: Fayt S | EHSAL Campus Economische Hogeschool | Fiscofina SPRL | LIBRAIRIE LA LICORNE SPRL | Digital

KOMPAS AUTOMATISERING is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOMPAS AUTOMATISERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01388366699. Het bedrijf KOMPAS AUTOMATISERING bevindt zich op het adres: KAREL DE PRETERLEI 6; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Conseils en syst猫mes informatiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs Fab. Machines and mat茅riel de bureau Gr. Lijst met producten zijn Produits: Imprimantes, El茅ments Informatiques, Mini-Ordinateurs, Ordinateurs & P茅riph茅riques.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: Ordinateurs, Ordinateurs portables, Ecrans d?Ordinateurs.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Type de Logiciel: Finances. Services: Fabrication, Produits Personnalis茅s..
De hoofdactiviteit van KOMPAS AUTOMATISERING is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOMPAS AUTOMATISERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOMPAS AUTOMATISERING, openstaande posities, locatie van KOMPAS AUTOMATISERING op de kaart.

KOMPAS AUTOMATISERING is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOMPAS AUTOMATISERING, company assigned to the tax number BE01388366699. The company KOMPAS AUTOMATISERING is located at the address: KAREL DE PRETERLEI 6; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Conseils en syst猫mes informatiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs Fab. Machines and mat茅riel de bureau Gr. List of products are Produits: Imprimantes, El茅ments Informatiques, Mini-Ordinateurs, Ordinateurs & P茅riph茅riques.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: Ordinateurs, Ordinateurs portables, Ecrans d?Ordinateurs.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Type de Logiciel: Finances. Services: Fabrication, Produits Personnalis茅s..
The main activity of KOMPAS AUTOMATISERING is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KOMPAS AUTOMATISERING is not available. You also can look at reviews of KOMPAS AUTOMATISERING, open positions, location of KOMPAS AUTOMATISERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOMPAS AUTOMATISERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOMPAS AUTOMATISERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOMPAS AUTOMATISERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOMPAS AUTOMATISERING, employees, financial statistics.