MARC COMPUTERS

Contactgegevens MARC COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC COMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOSSEKOTSTRAAT 156; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13778849 (+32-13778849) 13778849 (+32-13778849)

Fax (fax): +32 (53) 644-46-16 +32 (53) 644-46-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC COMPUTERS
Products information MARC COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE08743438720
Ondernemingsnummer: 8068603515
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for MARC COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC COMPUTERS
Addition kinds of activities for MARC COMPUTERS

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
179903. Service station apparatuur | Service station equipment
36310000. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance

Werken bij MARC COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • LOODGIETER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van MARC COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of MARC COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC COMPUTERS. Laat een reactie achter voor MARC COMPUTERS. MARC COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC COMPUTERS. Leave a respond for MARC COMPUTERS. MARC COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten MARC COMPUTERS
Location of MARC COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of MARC COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC COMPUTERS MARC COMPUTERS: Bourgeois-Spectra | Allo Volets SA | STELLMAN | Faes R (Sloten) | MOLS HUURWAGENS

Other related companies as MARC COMPUTERS: Bourgeois-Spectra | Allo Volets SA | STELLMAN | Faes R (Sloten) | MOLS HUURWAGENS

MARC COMPUTERS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08743438720. Het bedrijf MARC COMPUTERS bevindt zich op het adres: VOSSEKOTSTRAAT 156; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van MARC COMPUTERS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC COMPUTERS, openstaande posities, locatie van MARC COMPUTERS op de kaart.

MARC COMPUTERS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC COMPUTERS, company assigned to the tax number BE08743438720. The company MARC COMPUTERS is located at the address: VOSSEKOTSTRAAT 156; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of MARC COMPUTERS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of MARC COMPUTERS, open positions, location of MARC COMPUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC COMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC COMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC COMPUTERS, employees, financial statistics.