SCS COMPUTERS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • SCS COMPUTERS

Contactgegevens SCS COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCS COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCS COMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENHOF 17; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56758185 (+32-56758185) 56758185 (+32-56758185)

Fax (fax): +32 (51) 746-66-90 +32 (51) 746-66-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCS COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCS COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCS COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCS COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCS COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCS COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCS COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCS COMPUTERS
Products information SCS COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE08402313232
Ondernemingsnummer: 7505554199
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Logiciels, P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Conseillers Internet, Applications Intranet, Conseillers en Informatique.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalis茅s.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCS COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for SCS COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCS COMPUTERS
Addition kinds of activities for SCS COMPUTERS

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
202402. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
39150202. Juwelen snijden, boren, polijsten, herstellen of instellen | Jewel cutting, drilling, polishing, recutting, or setting
44990102. Marine landmeters | Marine surveyors
59990602. Communicatie apparatuur | Communication equipment
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency

Werken bij SCS COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCS COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCS COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCS COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

Zoek naar antwoorden van SCS COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of SCS COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCS COMPUTERS. Laat een reactie achter voor SCS COMPUTERS. SCS COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCS COMPUTERS. Leave a respond for SCS COMPUTERS. SCS COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCS COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten SCS COMPUTERS
Location of SCS COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of SCS COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SCS COMPUTERS SCS COMPUTERS: Zonnetij | Kroon (De) | KANTOOR VAN REMOORTERE | DANI?L ALPESSE | R. MICHAUX

Other related companies as SCS COMPUTERS: Zonnetij | Kroon (De) | KANTOOR VAN REMOORTERE | DANI?L ALPESSE | R. MICHAUX

SCS COMPUTERS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCS COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08402313232. Het bedrijf SCS COMPUTERS bevindt zich op het adres: MOLENHOF 17; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels, P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Conseillers Internet, Applications Intranet, Conseillers en Informatique.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalis茅s..
De hoofdactiviteit van SCS COMPUTERS is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCS COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCS COMPUTERS, openstaande posities, locatie van SCS COMPUTERS op de kaart.

SCS COMPUTERS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCS COMPUTERS, company assigned to the tax number BE08402313232. The company SCS COMPUTERS is located at the address: MOLENHOF 17; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Logiciels, P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Conseillers Internet, Applications Intranet, Conseillers en Informatique.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalis茅s..
The main activity of SCS COMPUTERS is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCS COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of SCS COMPUTERS, open positions, location of SCS COMPUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCS COMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCS COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCS COMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCS COMPUTERS, employees, financial statistics.