MULTISYS-WEST

Contactgegevens MULTISYS-WEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTISYS-WEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTISYS-WEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE STOKERIJSTRAAT 7; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50812337 (+32-50812337) 50812337 (+32-50812337)

Fax (fax): +32 (51) 313-85-94 +32 (51) 313-85-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTISYS-WEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTISYS-WEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTISYS-WEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTISYS-WEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTISYS-WEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTISYS-WEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTISYS-WEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTISYS-WEST
Products information MULTISYS-WEST

BTW identificatienummer (tax): BE09555603027
Ondernemingsnummer: 7901885986
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTISYS-WEST
(Get full report from official database of BE for MULTISYS-WEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTISYS-WEST
Addition kinds of activities for MULTISYS-WEST

209102. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
265799. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
33560401. Nikkel- en nikkellegeringspijp, platen, lakens, enz. | Nickel and nickel alloy pipe, plates, sheets, etc.
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school

Werken bij MULTISYS-WEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTISYS-WEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTISYS-WEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTISYS-WEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

  • Administratief Bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van MULTISYS-WEST in sociale netwerken
Look for responds of MULTISYS-WEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTISYS-WEST. Laat een reactie achter voor MULTISYS-WEST. MULTISYS-WEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTISYS-WEST. Leave a respond for MULTISYS-WEST. MULTISYS-WEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTISYS-WEST op de google maps. Adres en contacten MULTISYS-WEST
Location of MULTISYS-WEST on the google maps. Address and contacts of MULTISYS-WEST

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTISYS-WEST MULTISYS-WEST: HUIS CRISHOE | SLAGERIJ OPSOMER-RUBAN | VOETBALCLUB F.C. MOEN | SYLVIE TENOUTASSE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as MULTISYS-WEST: HUIS CRISHOE | SLAGERIJ OPSOMER-RUBAN | VOETBALCLUB F.C. MOEN | SYLVIE TENOUTASSE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

MULTISYS-WEST is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTISYS-WEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09555603027. Het bedrijf MULTISYS-WEST bevindt zich op het adres: OUDE STOKERIJSTRAAT 7; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van MULTISYS-WEST is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTISYS-WEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTISYS-WEST, openstaande posities, locatie van MULTISYS-WEST op de kaart.

MULTISYS-WEST is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULTISYS-WEST, company assigned to the tax number BE09555603027. The company MULTISYS-WEST is located at the address: OUDE STOKERIJSTRAAT 7; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of MULTISYS-WEST is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTISYS-WEST is not available. You also can look at reviews of MULTISYS-WEST, open positions, location of MULTISYS-WEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTISYS-WEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTISYS-WEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTISYS-WEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTISYS-WEST, employees, financial statistics.