ENSEIGNE INFORMATIQUE

Contactgegevens ENSEIGNE INFORMATIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENSEIGNE INFORMATIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENSEIGNE INFORMATIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE REINE ASTRID 270B10; 1950; KRAAINEM, België

Telefoon (phone): 27843502 (+32-27843502) 27843502 (+32-27843502)

Fax (fax): +32 (87) 489-99-80 +32 (87) 489-99-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENSEIGNE INFORMATIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENSEIGNE INFORMATIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENSEIGNE INFORMATIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENSEIGNE INFORMATIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENSEIGNE INFORMATIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENSEIGNE INFORMATIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENSEIGNE INFORMATIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENSEIGNE INFORMATIQUE
Products information ENSEIGNE INFORMATIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02611419677
Ondernemingsnummer: 8469055175
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Ordinateurs, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels.. Produits: Ordinateurs.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. Biens d'occasion. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENSEIGNE INFORMATIQUE
(Get full report from official database of BE for ENSEIGNE INFORMATIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENSEIGNE INFORMATIQUE
Addition kinds of activities for ENSEIGNE INFORMATIQUE

138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
594499. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
22110701. Camouflage netten | Camouflage nets
22980000. Cordage en touw | Cordage and twine
33660204. Propellers, schip: gegoten koper of koper-base legering | Propellers, ship: cast copper or copper-base alloy
35310409. Afwerkers, beton en bitumineuze: aangedreven | Finishers, concrete and bituminous: powered
39110105. Kettingen, edelmetaal | Necklaces, precious metal

Werken bij ENSEIGNE INFORMATIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENSEIGNE INFORMATIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENSEIGNE INFORMATIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENSEIGNE INFORMATIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ENSEIGNE INFORMATIQUE in sociale netwerken
Look for responds of ENSEIGNE INFORMATIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENSEIGNE INFORMATIQUE. Laat een reactie achter voor ENSEIGNE INFORMATIQUE. ENSEIGNE INFORMATIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENSEIGNE INFORMATIQUE. Leave a respond for ENSEIGNE INFORMATIQUE. ENSEIGNE INFORMATIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENSEIGNE INFORMATIQUE op de google maps. Adres en contacten ENSEIGNE INFORMATIQUE
Location of ENSEIGNE INFORMATIQUE on the google maps. Address and contacts of ENSEIGNE INFORMATIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENSEIGNE INFORMATIQUE ENSEIGNE INFORMATIQUE: ADCO | JOSEPHUS WOUTERS | PEDRO HOCEDEZ | VANDERLINDEN H. & ZN | Loos Express

Other related companies as ENSEIGNE INFORMATIQUE: ADCO | JOSEPHUS WOUTERS | PEDRO HOCEDEZ | VANDERLINDEN H. & ZN | Loos Express

ENSEIGNE INFORMATIQUE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENSEIGNE INFORMATIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02611419677. Het bedrijf ENSEIGNE INFORMATIQUE bevindt zich op het adres: AVENUE REINE ASTRID 270B10; 1950; KRAAINEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. Biens d'occasion. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels.. Produits: Ordinateurs.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van ENSEIGNE INFORMATIQUE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENSEIGNE INFORMATIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENSEIGNE INFORMATIQUE, openstaande posities, locatie van ENSEIGNE INFORMATIQUE op de kaart.

ENSEIGNE INFORMATIQUE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENSEIGNE INFORMATIQUE, company assigned to the tax number BE02611419677. The company ENSEIGNE INFORMATIQUE is located at the address: AVENUE REINE ASTRID 270B10; 1950; KRAAINEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. Biens d'occasion. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels.. Produits: Ordinateurs.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of ENSEIGNE INFORMATIQUE is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENSEIGNE INFORMATIQUE is not available. You also can look at reviews of ENSEIGNE INFORMATIQUE, open positions, location of ENSEIGNE INFORMATIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENSEIGNE INFORMATIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENSEIGNE INFORMATIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENSEIGNE INFORMATIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENSEIGNE INFORMATIQUE, employees, financial statistics.