SISTEMA

Contactgegevens SISTEMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SISTEMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SISTEMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DES ARDENNES 113; 4031; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43676293 (+32-43676293) 43676293 (+32-43676293)

Fax (fax): +32 (61) 432-50-59 +32 (61) 432-50-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SISTEMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SISTEMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SISTEMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SISTEMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SISTEMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SISTEMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SISTEMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SISTEMA
Products information SISTEMA

BTW identificatienummer (tax): BE07077911376
Ondernemingsnummer: 9725341796
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SISTEMA
(Get full report from official database of BE for SISTEMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SISTEMA
Addition kinds of activities for SISTEMA

091299. Finfish, nec | Finfish, nec
509901. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
22310104. Vloeren: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Skirtings: wool, mohair or similar fibers
51119901. Fijn papier | Fine paper
59999932. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment

Werken bij SISTEMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SISTEMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SISTEMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SISTEMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: INTERGROW NV

    Type: Vaste Job

    - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van SISTEMA in sociale netwerken
Look for responds of SISTEMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SISTEMA. Laat een reactie achter voor SISTEMA. SISTEMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SISTEMA. Leave a respond for SISTEMA. SISTEMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SISTEMA op de google maps. Adres en contacten SISTEMA
Location of SISTEMA on the google maps. Address and contacts of SISTEMA

Andere gerelateerde bedrijven als come SISTEMA SISTEMA: SEYNHAEVE AANNEMINGEN | Keyfood Sa?d | MATEN (GENK/DIEPENBEEK) | Savas Seating | MARIE-JEANNE L. MARIEN

Other related companies as SISTEMA: SEYNHAEVE AANNEMINGEN | Keyfood Sa?d | MATEN (GENK/DIEPENBEEK) | Savas Seating | MARIE-JEANNE L. MARIEN

SISTEMA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SISTEMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07077911376. Het bedrijf SISTEMA bevindt zich op het adres: QUAI DES ARDENNES 113; 4031; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Lijst met producten zijn Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van SISTEMA is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SISTEMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SISTEMA, openstaande posities, locatie van SISTEMA op de kaart.

SISTEMA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SISTEMA, company assigned to the tax number BE07077911376. The company SISTEMA is located at the address: QUAI DES ARDENNES 113; 4031; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. List of products are Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of SISTEMA is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SISTEMA is not available. You also can look at reviews of SISTEMA, open positions, location of SISTEMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SISTEMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SISTEMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SISTEMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SISTEMA, employees, financial statistics.