VRIENDEN VAN 'T ROER

Contactgegevens VRIENDEN VAN 'T ROER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIENDEN VAN 'T ROER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIENDEN VAN 'T ROER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CRUTZENSTRAAT 94; 3511; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11250233 (+32-11250233) 11250233 (+32-11250233)

Fax (fax): +32 (86) 701-81-56 +32 (86) 701-81-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIENDEN VAN 'T ROER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIENDEN VAN 'T ROER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIENDEN VAN 'T ROER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIENDEN VAN 'T ROER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIENDEN VAN 'T ROER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIENDEN VAN 'T ROER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIENDEN VAN 'T ROER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIENDEN VAN 'T ROER
Products information VRIENDEN VAN 'T ROER

BTW identificatienummer (tax): BE04629608154
Ondernemingsnummer: 9524841308
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅.

Product categorie (product category): Entreprises de travail adapt茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIENDEN VAN 'T ROER
(Get full report from official database of BE for VRIENDEN VAN 'T ROER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIENDEN VAN 'T ROER
Addition kinds of activities for VRIENDEN VAN 'T ROER

261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
342901. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
351999. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
02730000. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
27610000. Manifold business formulieren | Manifold business forms
34431002. Windtunnels | Wind tunnels
50850803. Bort | Bort
73190200. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
76999908. Winkelwagentje reparatie | Shopping cart repair

Werken bij VRIENDEN VAN 'T ROER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIENDEN VAN 'T ROER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIENDEN VAN 'T ROER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIENDEN VAN 'T ROER. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van VRIENDEN VAN 'T ROER in sociale netwerken
Look for responds of VRIENDEN VAN 'T ROER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIENDEN VAN 'T ROER. Laat een reactie achter voor VRIENDEN VAN 'T ROER. VRIENDEN VAN 'T ROER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIENDEN VAN 'T ROER. Leave a respond for VRIENDEN VAN 'T ROER. VRIENDEN VAN 'T ROER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIENDEN VAN 'T ROER op de google maps. Adres en contacten VRIENDEN VAN 'T ROER
Location of VRIENDEN VAN 'T ROER on the google maps. Address and contacts of VRIENDEN VAN 'T ROER

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIENDEN VAN 'T ROER VRIENDEN VAN 'T ROER: Profil | Grymonpon R | ECOLE FOND. COMMUNALE | BOUSARD | V.I.P. Securtiy

Other related companies as VRIENDEN VAN 'T ROER: Profil | Grymonpon R | ECOLE FOND. COMMUNALE | BOUSARD | V.I.P. Securtiy

VRIENDEN VAN 'T ROER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIENDEN VAN 'T ROER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04629608154. Het bedrijf VRIENDEN VAN 'T ROER bevindt zich op het adres: CRUTZENSTRAAT 94; 3511; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entreprises de travail adapt茅. Lijst met producten zijn Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅..
De hoofdactiviteit van VRIENDEN VAN 'T ROER is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIENDEN VAN 'T ROER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIENDEN VAN 'T ROER, openstaande posities, locatie van VRIENDEN VAN 'T ROER op de kaart.

VRIENDEN VAN 'T ROER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIENDEN VAN 'T ROER, company assigned to the tax number BE04629608154. The company VRIENDEN VAN 'T ROER is located at the address: CRUTZENSTRAAT 94; 3511; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entreprises de travail adapt茅. List of products are Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅..
The main activity of VRIENDEN VAN 'T ROER is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIENDEN VAN 'T ROER is not available. You also can look at reviews of VRIENDEN VAN 'T ROER, open positions, location of VRIENDEN VAN 'T ROER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIENDEN VAN 'T ROER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIENDEN VAN 'T ROER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIENDEN VAN 'T ROER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIENDEN VAN 'T ROER, employees, financial statistics.