AURORA

Contactgegevens AURORA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AURORA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AURORA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 2; 1702; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 24661319 (+32-24661319) 24661319 (+32-24661319)

Fax (fax): +32 (2) 822-65-75 +32 (2) 822-65-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AURORA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AURORA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AURORA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AURORA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AURORA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AURORA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AURORA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AURORA
Products information AURORA

BTW identificatienummer (tax): BE09312530517
Ondernemingsnummer: 3109375000
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅.

Product categorie (product category): Entreprises de travail adapt茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AURORA
(Get full report from official database of BE for AURORA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AURORA
Addition kinds of activities for AURORA

106102. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
07230300. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
07520301. Diensten tonen, dieren- en dierenspecialiteiten | Showing services, pet and animal specialties
10410000. Gouden ertsen | Gold ores
32110300. Bouwglas | Construction glass
32819901. Graniet, gesneden en gevormd | Granite, cut and shaped
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)
59440000. Sieradenwinkels | Jewelry stores
65310104. Makelaar, commercieel | Real estate agent, commercial
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction

Werken bij AURORA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AURORA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AURORA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AURORA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van AURORA in sociale netwerken
Look for responds of AURORA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AURORA. Laat een reactie achter voor AURORA. AURORA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AURORA. Leave a respond for AURORA. AURORA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AURORA op de google maps. Adres en contacten AURORA
Location of AURORA on the google maps. Address and contacts of AURORA

Andere gerelateerde bedrijven als come AURORA AURORA: Touti Rikiki (Le) | ENVIRONM. RESOURCES MNGT | PRINSENPARK | ROBERT BROUWERS | Ratabar (Le)

Other related companies as AURORA: Touti Rikiki (Le) | ENVIRONM. RESOURCES MNGT | PRINSENPARK | ROBERT BROUWERS | Ratabar (Le)

AURORA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AURORA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09312530517. Het bedrijf AURORA bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 2; 1702; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entreprises de travail adapt茅. Lijst met producten zijn Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅..
De hoofdactiviteit van AURORA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AURORA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AURORA, openstaande posities, locatie van AURORA op de kaart.

AURORA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AURORA, company assigned to the tax number BE09312530517. The company AURORA is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 2; 1702; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entreprises de travail adapt茅. List of products are Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅..
The main activity of AURORA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AURORA is not available. You also can look at reviews of AURORA, open positions, location of AURORA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AURORA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AURORA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AURORA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AURORA, employees, financial statistics.