t'Endance Travesti Show

Particuliere bedrijvenLegale diensten • t'Endance Travesti Show
Private companiesLegal Services • t'Endance Travesti Show

Contactgegevens t'Endance Travesti Show: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data t'Endance Travesti Show: address, phone, fax, email, website, opening hours

t'Endance Travesti Show

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Wauters 11; 7181; Seneffe (Familleureux), België

Telefoon (phone): 064 54 80 78; 0497 44 35 46 (+32-064 54 80 78; 0497 44 35 46) 064 54 80 78; 0497 44 35 46 (+32-064 54 80 78; 0497 44 35 46)

Fax (fax): +32 (61) 158-66-42 +32 (61) 158-66-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) t'Endance Travesti Show: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "t'Endance Travesti Show"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "t'Endance Travesti Show"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van t'Endance Travesti Show, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen t'Endance Travesti Show. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of t'Endance Travesti Show, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees t'Endance Travesti Show. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti t'Endance Travesti Show
Products information t'Endance Travesti Show

BTW identificatienummer (tax): BE06196533203
Ondernemingsnummer: 5995208740
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in t'Endance Travesti Show zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entertainers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor t'Endance Travesti Show
(Get full report from official database of BE for t'Endance Travesti Show)

Aanvulling soorten activiteiten voor t'Endance Travesti Show
Addition kinds of activities for t'Endance Travesti Show

305202. Plastic slang | Plastic hose
482299. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
39610200. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
62119901. Hypotheken, kopen en verkopen | Mortgages, buying and selling
75399901. Automatische airconditioning reparatie | Automotive air conditioning repair
79480102. Raceautomaten | Race car drivers
80999908. Spermabank | Sperm bank

Werken bij t'Endance Travesti Show: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in t'Endance Travesti Show: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor t'Endance Travesti Show. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for t'Endance Travesti Show. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van t'Endance Travesti Show in sociale netwerken
Look for responds of t'Endance Travesti Show in social networks

Lees alle opmerkingen voor t'Endance Travesti Show. Laat een reactie achter voor t'Endance Travesti Show. t'Endance Travesti Show bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for t'Endance Travesti Show. Leave a respond for t'Endance Travesti Show. t'Endance Travesti Show on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie t'Endance Travesti Show op de google maps. Adres en contacten t'Endance Travesti Show
Location of t'Endance Travesti Show on the google maps. Address and contacts of t'Endance Travesti Show

Andere gerelateerde bedrijven als come t'Endance Travesti Show t'Endance Travesti Show: ASLK-CGER Bank | BOUDEWIJN LANGENS | PAUL FAGIOLI | C.B.I.M.C. | Moretto D

Other related companies as t'Endance Travesti Show: ASLK-CGER Bank | BOUDEWIJN LANGENS | PAUL FAGIOLI | C.B.I.M.C. | Moretto D

t'Endance Travesti Show is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is t'Endance Travesti Show, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06196533203. Het bedrijf t'Endance Travesti Show bevindt zich op het adres: Rue Wauters 11; 7181; Seneffe (Familleureux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 278,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entertainers. Producten gemaakt in t'Endance Travesti Show zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van t'Endance Travesti Show is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van t'Endance Travesti Show is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van t'Endance Travesti Show, openstaande posities, locatie van t'Endance Travesti Show op de kaart.

t'Endance Travesti Show is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is t'Endance Travesti Show, company assigned to the tax number BE06196533203. The company t'Endance Travesti Show is located at the address: Rue Wauters 11; 7181; Seneffe (Familleureux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 278,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entertainers. Products created in t'Endance Travesti Show were not found.
The main activity of t'Endance Travesti Show is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of t'Endance Travesti Show is not available. You also can look at reviews of t'Endance Travesti Show, open positions, location of t'Endance Travesti Show on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over t'Endance Travesti Show, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf t'Endance Travesti Show, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about t'Endance Travesti Show, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company t'Endance Travesti Show, employees, financial statistics.