Marque Jeunes (La) ASBL

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Marque Jeunes (La) ASBL
Private companiesMembership Organizations • Marque Jeunes (La) ASBL

Contactgegevens Marque Jeunes (La) ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marque Jeunes (La) ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marque Jeunes (La) ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 36; 4041; Herstal (Vottem), België

Telefoon (phone): 04 227 48 12 (+32-04 227 48 12) 04 227 48 12 (+32-04 227 48 12)

Fax (fax): 04 227 48 12 (+32-04 227 48 12) 04 227 48 12 (+32-04 227 48 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marque Jeunes (La) ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marque Jeunes (La) ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marque Jeunes (La) ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marque Jeunes (La) ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marque Jeunes (La) ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marque Jeunes (La) ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marque Jeunes (La) ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marque Jeunes (La) ASBL
Products information Marque Jeunes (La) ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03074218750
Ondernemingsnummer: 6203948974
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Marque Jeunes (La) ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entertainers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marque Jeunes (La) ASBL
(Get full report from official database of BE for Marque Jeunes (La) ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marque Jeunes (La) ASBL
Addition kinds of activities for Marque Jeunes (La) ASBL

234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
36510120. Luidsprekersystemen | Speaker systems
38429915. Ligaturen, medisch | Ligatures, medical
39490608. Zwembaden, behalve plastic | Swimming pools, except plastic

Werken bij Marque Jeunes (La) ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marque Jeunes (La) ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marque Jeunes (La) ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marque Jeunes (La) ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

Zoek naar antwoorden van Marque Jeunes (La) ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Marque Jeunes (La) ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marque Jeunes (La) ASBL. Laat een reactie achter voor Marque Jeunes (La) ASBL. Marque Jeunes (La) ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marque Jeunes (La) ASBL. Leave a respond for Marque Jeunes (La) ASBL. Marque Jeunes (La) ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marque Jeunes (La) ASBL op de google maps. Adres en contacten Marque Jeunes (La) ASBL
Location of Marque Jeunes (La) ASBL on the google maps. Address and contacts of Marque Jeunes (La) ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Marque Jeunes (La) ASBL Marque Jeunes (La) ASBL: OXFAM MAGASIN DU MONDE | Richelet-Allard SC | Delrue N | LOVENTEX FASHION | Savane

Other related companies as Marque Jeunes (La) ASBL: OXFAM MAGASIN DU MONDE | Richelet-Allard SC | Delrue N | LOVENTEX FASHION | Savane

Marque Jeunes (La) ASBL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marque Jeunes (La) ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03074218750. Het bedrijf Marque Jeunes (La) ASBL bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 36; 4041; Herstal (Vottem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entertainers. Producten gemaakt in Marque Jeunes (La) ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marque Jeunes (La) ASBL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marque Jeunes (La) ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marque Jeunes (La) ASBL, openstaande posities, locatie van Marque Jeunes (La) ASBL op de kaart.

Marque Jeunes (La) ASBL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marque Jeunes (La) ASBL, company assigned to the tax number BE03074218750. The company Marque Jeunes (La) ASBL is located at the address: Rue Emile Vandervelde 36; 4041; Herstal (Vottem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entertainers. Products created in Marque Jeunes (La) ASBL were not found.
The main activity of Marque Jeunes (La) ASBL is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Marque Jeunes (La) ASBL is not available. You also can look at reviews of Marque Jeunes (La) ASBL, open positions, location of Marque Jeunes (La) ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marque Jeunes (La) ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marque Jeunes (La) ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marque Jeunes (La) ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marque Jeunes (La) ASBL, employees, financial statistics.