U.C.L.-FACULT? DE DROIT

Contactgegevens U.C.L.-FACULT? DE DROIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U.C.L.-FACULT? DE DROIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

U.C.L.-FACULT? DE DROIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE MONTESQUIEU 2; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10478600 (+32-10478600) 10478600 (+32-10478600)

Fax (fax): +32 (4) 794-98-13 +32 (4) 794-98-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U.C.L.-FACULT? DE DROIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U.C.L.-FACULT? DE DROIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U.C.L.-FACULT? DE DROIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U.C.L.-FACULT? DE DROIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U.C.L.-FACULT? DE DROIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U.C.L.-FACULT? DE DROIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U.C.L.-FACULT? DE DROIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U.C.L.-FACULT? DE DROIT
Products information U.C.L.-FACULT? DE DROIT

BTW identificatienummer (tax): BE09377899169
Ondernemingsnummer: 9289733886
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types d'Enseignement: Droit. Type d'茅tablissement: Universit茅s.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U.C.L.-FACULT? DE DROIT
(Get full report from official database of BE for U.C.L.-FACULT? DE DROIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor U.C.L.-FACULT? DE DROIT
Addition kinds of activities for U.C.L.-FACULT? DE DROIT

353702. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
26310101. Jute linerboard | Jute linerboard
28330403. Endocriene producten | Endocrine products
28690600. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
33559900. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
37140200. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
59959901. Contactlenzen, voorschrift | Contact lenses, prescription

Werken bij U.C.L.-FACULT? DE DROIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U.C.L.-FACULT? DE DROIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U.C.L.-FACULT? DE DROIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U.C.L.-FACULT? DE DROIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van U.C.L.-FACULT? DE DROIT in sociale netwerken
Look for responds of U.C.L.-FACULT? DE DROIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor U.C.L.-FACULT? DE DROIT. Laat een reactie achter voor U.C.L.-FACULT? DE DROIT. U.C.L.-FACULT? DE DROIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U.C.L.-FACULT? DE DROIT. Leave a respond for U.C.L.-FACULT? DE DROIT. U.C.L.-FACULT? DE DROIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U.C.L.-FACULT? DE DROIT op de google maps. Adres en contacten U.C.L.-FACULT? DE DROIT
Location of U.C.L.-FACULT? DE DROIT on the google maps. Address and contacts of U.C.L.-FACULT? DE DROIT

Andere gerelateerde bedrijven als come U.C.L.-FACULT? DE DROIT U.C.L.-FACULT? DE DROIT: VIDEOTHEEK MOVIE BUSTERS | Deramaix Cassandra | EDDY DE COSTER | Wattiez F | HUIS NEYMAN

Other related companies as U.C.L.-FACULT? DE DROIT: VIDEOTHEEK MOVIE BUSTERS | Deramaix Cassandra | EDDY DE COSTER | Wattiez F | HUIS NEYMAN

U.C.L.-FACULT? DE DROIT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is U.C.L.-FACULT? DE DROIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09377899169. Het bedrijf U.C.L.-FACULT? DE DROIT bevindt zich op het adres: PLACE MONTESQUIEU 2; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Droit. Type d'茅tablissement: Universit茅s..
De hoofdactiviteit van U.C.L.-FACULT? DE DROIT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U.C.L.-FACULT? DE DROIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U.C.L.-FACULT? DE DROIT, openstaande posities, locatie van U.C.L.-FACULT? DE DROIT op de kaart.

U.C.L.-FACULT? DE DROIT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is U.C.L.-FACULT? DE DROIT, company assigned to the tax number BE09377899169. The company U.C.L.-FACULT? DE DROIT is located at the address: PLACE MONTESQUIEU 2; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Droit. Type d'茅tablissement: Universit茅s..
The main activity of U.C.L.-FACULT? DE DROIT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of U.C.L.-FACULT? DE DROIT is not available. You also can look at reviews of U.C.L.-FACULT? DE DROIT, open positions, location of U.C.L.-FACULT? DE DROIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over U.C.L.-FACULT? DE DROIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U.C.L.-FACULT? DE DROIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U.C.L.-FACULT? DE DROIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U.C.L.-FACULT? DE DROIT, employees, financial statistics.