KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN

Contactgegevens KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUTSAARDSTRAAT 31; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32324874 32324874

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN
Products information KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types d'Enseignement: Etudes Artistiques, P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN
(Get full report from official database of BE for KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN
Addition kinds of activities for KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN

15420401. Bankbouw | Bank building construction
32720203. Vetvallen, beton | Grease traps, concrete
34710101. Anodiseren (plating) van metalen of gevormde producten | Anodizing (plating) of metals or formed products
35520111. Picker machines, textiel | Picker machines, textile
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

Zoek naar antwoorden van KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN in sociale netwerken
Look for responds of KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN. Laat een reactie achter voor KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN. KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN. Leave a respond for KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN. KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN op de google maps. Adres en contacten KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN
Location of KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN on the google maps. Address and contacts of KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN: FLZUSTERS AUGUSTINNEN VAN MARIA MIDDELARES VZW VZW | A. AHANNIKEM | Moosen | ROYAL GO PASS BASKET CLUB PEPINSTER | DE WIELEWAAL NATUURVERENIGING

Other related companies as KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN: FLZUSTERS AUGUSTINNEN VAN MARIA MIDDELARES VZW VZW | A. AHANNIKEM | Moosen | ROYAL GO PASS BASKET CLUB PEPINSTER | DE WIELEWAAL NATUURVERENIGING

KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN bevindt zich op het adres: MUTSAARDSTRAAT 31; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Etudes Artistiques, P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, openstaande posities, locatie van KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN op de kaart.

KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, company assigned to the tax number BE06211914062. The company KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN is located at the address: MUTSAARDSTRAAT 31; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Etudes Artistiques, P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN is not available. You also can look at reviews of KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, open positions, location of KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN, employees, financial statistics.