I.S.E.I.

Contactgegevens I.S.E.I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.S.E.I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.S.E.I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLOS CHAPELLE-AUX-CHAMPS 41B396; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27643960 (+32-27643960) 27643960 (+32-27643960)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.S.E.I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.S.E.I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.S.E.I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.S.E.I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.S.E.I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.S.E.I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.S.E.I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.S.E.I.
Products information I.S.E.I.

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.S.E.I.
(Get full report from official database of BE for I.S.E.I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.S.E.I.
Addition kinds of activities for I.S.E.I.

359699. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
391404. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
514799. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)

Werken bij I.S.E.I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.S.E.I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.S.E.I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.S.E.I.. Looking for open vacancies in other companies

  • DAKWERKER-ROOFING (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: AGO Construct De Pinte

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in platte daken uit Zulte zijn we op zoek naar dakwerkers!

  • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van I.S.E.I. in sociale netwerken
Look for responds of I.S.E.I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.S.E.I.. Laat een reactie achter voor I.S.E.I.. I.S.E.I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.S.E.I.. Leave a respond for I.S.E.I.. I.S.E.I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.S.E.I. op de google maps. Adres en contacten I.S.E.I.
Location of I.S.E.I. on the google maps. Address and contacts of I.S.E.I.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.S.E.I. I.S.E.I.: Féminité SA | Multi Services Buro | M.G. Style SPRL | Vets-Van Den Broeck BVBA | EDDY VERSCHUEREN

Other related companies as I.S.E.I.: Féminité SA | Multi Services Buro | M.G. Style SPRL | Vets-Van Den Broeck BVBA | EDDY VERSCHUEREN

I.S.E.I. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.S.E.I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf I.S.E.I. bevindt zich op het adres: CLOS CHAPELLE-AUX-CHAMPS 41B396; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van I.S.E.I. is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.S.E.I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.S.E.I., openstaande posities, locatie van I.S.E.I. op de kaart.

I.S.E.I. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.S.E.I., company assigned to the tax number BE02441680908. The company I.S.E.I. is located at the address: CLOS CHAPELLE-AUX-CHAMPS 41B396; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of I.S.E.I. is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of I.S.E.I. is not available. You also can look at reviews of I.S.E.I., open positions, location of I.S.E.I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.S.E.I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.S.E.I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.S.E.I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.S.E.I., employees, financial statistics.