HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Particuliere bedrijvenBosbouw • HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Private companiesForestry • HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Contactgegevens HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN SCHOONBEKESTRAAT 143; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32410300 32410300

Fax (fax): +32 (65) 103-79-88 +32 (65) 103-79-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGESCHOOL KAREL DE GROTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGESCHOOL KAREL DE GROTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Products information HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types d'Enseignement: Etudes Artistiques, Secteur Param茅dical, Sciences Economiques, P茅dagogie, Sciences Sociales, Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique, Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
(Get full report from official database of BE for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Addition kinds of activities for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

308399. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
27590500. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal
50889900. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
51699912. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents

Werken bij HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE in sociale netwerken
Look for responds of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Laat een reactie achter voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. HOGESCHOOL KAREL DE GROTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Leave a respond for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. HOGESCHOOL KAREL DE GROTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGESCHOOL KAREL DE GROTE op de google maps. Adres en contacten HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Location of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE on the google maps. Address and contacts of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGESCHOOL KAREL DE GROTE HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: RUSTHUIS ELZENHOF | STUDIEGR. BELGISCH CONGO | Midel Design | Jardinière (La) | ANDR? HELAS

Other related companies as HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: RUSTHUIS ELZENHOF | STUDIEGR. BELGISCH CONGO | Midel Design | Jardinière (La) | ANDR? HELAS

HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf HOGESCHOOL KAREL DE GROTE bevindt zich op het adres: VAN SCHOONBEKESTRAAT 143; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Etudes Artistiques, Secteur Param茅dical, Sciences Economiques, P茅dagogie, Sciences Sociales, Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique, Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, openstaande posities, locatie van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE op de kaart.

HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, company assigned to the tax number BE07008422851. The company HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is located at the address: VAN SCHOONBEKESTRAAT 143; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Etudes Artistiques, Secteur Param茅dical, Sciences Economiques, P茅dagogie, Sciences Sociales, Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique, Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is not available. You also can look at reviews of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, open positions, location of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, employees, financial statistics.