FLBLACK BIRD SA

Contactgegevens FLBLACK BIRD SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBLACK BIRD SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBLACK BIRD SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Leopold Iii 18 1410 Waterloo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-51-09-56 32-23-51-09-56

Fax (fax): 32-23-51-10-05 32-23-51-10-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBLACK BIRD SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBLACK BIRD SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBLACK BIRD SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBLACK BIRD SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBLACK BIRD SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBLACK BIRD SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBLACK BIRD SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBLACK BIRD SA
Products information FLBLACK BIRD SA

BTW identificatienummer (tax): BE03597991943
Ondernemingsnummer: 6300354003
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLBLACK BIRD SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Souvenirs and advertising items

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBLACK BIRD SA
(Get full report from official database of BE for FLBLACK BIRD SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBLACK BIRD SA
Addition kinds of activities for FLBLACK BIRD SA

274106. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental
39490805. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories
50320201. Gipsmateriaal | Drywall materials
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
50859908. Molen levert | Mill supplies
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession

Werken bij FLBLACK BIRD SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBLACK BIRD SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBLACK BIRD SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBLACK BIRD SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • Natuursteenbewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bouwgereedschappen gebruiken • Inzicht hebben in bouwtechnologie • Prefabwanden loodrecht en waterpas samenvoegen • Schets maken van installatie of te vervaardigen stuk • Praktische meetkunde gebruiken • Kunnen tekenen • Hijsmaterieel bedienen hijsmaterieel zoals: takel, rolbrug, hijsband, harpsluiting, kraan • Veiligheidsregels toepassen Instaan voor zijn eigen veiligheid en er zorg voor dragen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Decoratieve elementen aanbrengen • Manueel voegen Werken voegspijker • Natuursteen voor schoorstenen plaatsen • Plamuren, rapen (steen- of marmerspecie) • Graniet verwerken • Marmer verwerken • Pleister aanbrengen • Werktekening, detailtekening en projectietekening opmaken • Steen graveren • Steen houwen, uitbeitelen • Steenkappen • Zagen en splijten van steen • Informeren en adviseren • Kosten ramen en bestek opstellen

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van FLBLACK BIRD SA in sociale netwerken
Look for responds of FLBLACK BIRD SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBLACK BIRD SA. Laat een reactie achter voor FLBLACK BIRD SA. FLBLACK BIRD SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBLACK BIRD SA. Leave a respond for FLBLACK BIRD SA. FLBLACK BIRD SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBLACK BIRD SA op de google maps. Adres en contacten FLBLACK BIRD SA
Location of FLBLACK BIRD SA on the google maps. Address and contacts of FLBLACK BIRD SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBLACK BIRD SA FLBLACK BIRD SA: Immocenter Van Goethem NV | MARIE SARENS | New Generation Shoes | PAUL WEYENS | Printmasters NV

Other related companies as FLBLACK BIRD SA: Immocenter Van Goethem NV | MARIE SARENS | New Generation Shoes | PAUL WEYENS | Printmasters NV

FLBLACK BIRD SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBLACK BIRD SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03597991943. Het bedrijf FLBLACK BIRD SA bevindt zich op het adres: Av. Leopold Iii 18 1410 Waterloo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Souvenirs and advertising items. Producten gemaakt in FLBLACK BIRD SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBLACK BIRD SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBLACK BIRD SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBLACK BIRD SA, openstaande posities, locatie van FLBLACK BIRD SA op de kaart.

FLBLACK BIRD SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBLACK BIRD SA, company assigned to the tax number BE03597991943. The company FLBLACK BIRD SA is located at the address: Av. Leopold Iii 18 1410 Waterloo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Souvenirs and advertising items. Products created in FLBLACK BIRD SA were not found.
The main activity of FLBLACK BIRD SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBLACK BIRD SA is not available. You also can look at reviews of FLBLACK BIRD SA, open positions, location of FLBLACK BIRD SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBLACK BIRD SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBLACK BIRD SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBLACK BIRD SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBLACK BIRD SA, employees, financial statistics.