HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Contactgegevens HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SALESIANENLAAN 30; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38206767 (+32-38206767) 38206767 (+32-38206767)

Fax (fax): +32 (3) 410-94-11 +32 (3) 410-94-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGESCHOOL KAREL DE GROTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGESCHOOL KAREL DE GROTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Products information HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

BTW identificatienummer (tax): BE08305084228
Ondernemingsnummer: 7388549804
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types d'Enseignement: Etudes Techniques, Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures, Enseignement Technique.. Types d'Enseignement: Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
(Get full report from official database of BE for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Addition kinds of activities for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
01610103. Honingdew Meloenboerderij | Honeydew melon farm
20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
22310305. Stofstoffen, wol | Upholstery fabrics, wool
26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
28340602. smeersels | Liniments
34429901. Bewaar fronts, geprefabriceerde, metaal | Store fronts, prefabricated, metal
36120102. Besturingstransformatoren | Control transformers
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing

Werken bij HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE in sociale netwerken
Look for responds of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Laat een reactie achter voor HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. HOGESCHOOL KAREL DE GROTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. Leave a respond for HOGESCHOOL KAREL DE GROTE. HOGESCHOOL KAREL DE GROTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGESCHOOL KAREL DE GROTE op de google maps. Adres en contacten HOGESCHOOL KAREL DE GROTE
Location of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE on the google maps. Address and contacts of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGESCHOOL KAREL DE GROTE HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: FNAC SERVICE | MYLA SYSTEMS | JOS? DUCH?NE | BODITIVE | CHR. ROMAIN

Other related companies as HOGESCHOOL KAREL DE GROTE: FNAC SERVICE | MYLA SYSTEMS | JOS? DUCH?NE | BODITIVE | CHR. ROMAIN

HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305084228. Het bedrijf HOGESCHOOL KAREL DE GROTE bevindt zich op het adres: SALESIANENLAAN 30; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Etudes Techniques, Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures, Enseignement Technique.. Types d'Enseignement: Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique..
De hoofdactiviteit van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, openstaande posities, locatie van HOGESCHOOL KAREL DE GROTE op de kaart.

HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, company assigned to the tax number BE08305084228. The company HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is located at the address: SALESIANENLAAN 30; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Etudes Techniques, Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures, Enseignement Technique.. Types d'Enseignement: Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique..
The main activity of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE is not available. You also can look at reviews of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, open positions, location of HOGESCHOOL KAREL DE GROTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGESCHOOL KAREL DE GROTE, employees, financial statistics.