TECHN. INSTITUUT GLORIEUX

Contactgegevens TECHN. INSTITUUT GLORIEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHN. INSTITUUT GLORIEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHN. INSTITUUT GLORIEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOZEFSTRAAT 7; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 92559115 (+32-92559115) 92559115 (+32-92559115)

Fax (fax): +32 (67) 589-83-38 +32 (67) 589-83-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHN. INSTITUUT GLORIEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHN. INSTITUUT GLORIEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHN. INSTITUUT GLORIEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHN. INSTITUUT GLORIEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHN. INSTITUUT GLORIEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHN. INSTITUUT GLORIEUX
Products information TECHN. INSTITUUT GLORIEUX

BTW identificatienummer (tax): BE01336730957
Ondernemingsnummer: 9452056884
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Formations: M茅canique, M茅taux, Travail du Bois, Automatisation, Electronique & Electrom茅canique, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.. Type de Formation: Construction. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel. Formation permanente. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHN. INSTITUUT GLORIEUX
(Get full report from official database of BE for TECHN. INSTITUUT GLORIEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHN. INSTITUUT GLORIEUX
Addition kinds of activities for TECHN. INSTITUUT GLORIEUX

444999. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
599500. Optische goederen winkels | Optical goods stores
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
22990303. Draad: linnen, hennep of ramie | Thread: linen, hemp or ramie
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine

Werken bij TECHN. INSTITUUT GLORIEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHN. INSTITUUT GLORIEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHN. INSTITUUT GLORIEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHN. INSTITUUT GLORIEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van TECHN. INSTITUUT GLORIEUX in sociale netwerken
Look for responds of TECHN. INSTITUUT GLORIEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHN. INSTITUUT GLORIEUX. Laat een reactie achter voor TECHN. INSTITUUT GLORIEUX. TECHN. INSTITUUT GLORIEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHN. INSTITUUT GLORIEUX. Leave a respond for TECHN. INSTITUUT GLORIEUX. TECHN. INSTITUUT GLORIEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHN. INSTITUUT GLORIEUX op de google maps. Adres en contacten TECHN. INSTITUUT GLORIEUX
Location of TECHN. INSTITUUT GLORIEUX on the google maps. Address and contacts of TECHN. INSTITUUT GLORIEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHN. INSTITUUT GLORIEUX TECHN. INSTITUUT GLORIEUX: 3D-INTERIEUR | Seatrade Reefer Chartering NV | T SPAANS DAK | Flam-Eco | ARDENS HOEVETJE

Other related companies as TECHN. INSTITUUT GLORIEUX: 3D-INTERIEUR | Seatrade Reefer Chartering NV | T SPAANS DAK | Flam-Eco | ARDENS HOEVETJE

TECHN. INSTITUUT GLORIEUX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336730957. Het bedrijf TECHN. INSTITUUT GLORIEUX bevindt zich op het adres: SINT-JOZEFSTRAAT 7; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 322,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Formation permanente. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Formations: M茅canique, M茅taux, Travail du Bois, Automatisation, Electronique & Electrom茅canique, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.. Type de Formation: Construction. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van TECHN. INSTITUUT GLORIEUX is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHN. INSTITUUT GLORIEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, openstaande posities, locatie van TECHN. INSTITUUT GLORIEUX op de kaart.

TECHN. INSTITUUT GLORIEUX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, company assigned to the tax number BE01336730957. The company TECHN. INSTITUUT GLORIEUX is located at the address: SINT-JOZEFSTRAAT 7; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 322,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. Formation permanente. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Formations: M茅canique, M茅taux, Travail du Bois, Automatisation, Electronique & Electrom茅canique, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.. Type de Formation: Construction. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of TECHN. INSTITUUT GLORIEUX is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHN. INSTITUUT GLORIEUX is not available. You also can look at reviews of TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, open positions, location of TECHN. INSTITUUT GLORIEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHN. INSTITUUT GLORIEUX, employees, financial statistics.