TER BRONNEN MIDDENSCHOOL

Contactgegevens TER BRONNEN MIDDENSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TER BRONNEN MIDDENSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TER BRONNEN MIDDENSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENDESCHUURSTRAAT 17; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16655427 (+32-16655427) 16655427 (+32-16655427)

Fax (fax): +32 (61) 496-57-85 +32 (61) 496-57-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TER BRONNEN MIDDENSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TER BRONNEN MIDDENSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TER BRONNEN MIDDENSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TER BRONNEN MIDDENSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TER BRONNEN MIDDENSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TER BRONNEN MIDDENSCHOOL
Products information TER BRONNEN MIDDENSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE04454376220
Ondernemingsnummer: 6873291015
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Formations: Travail du Bois, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TER BRONNEN MIDDENSCHOOL
(Get full report from official database of BE for TER BRONNEN MIDDENSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TER BRONNEN MIDDENSCHOOL
Addition kinds of activities for TER BRONNEN MIDDENSCHOOL

20139918. Spreads, sandwich: vlees, uit gekocht vlees | Spreads, sandwich: meat, from purchased meat
22111202. Brocade, katoen | Brocade, cotton
22629901. Kalendering: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Calendering: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28939905. Scherm proces inkt | Screen process ink
30889903. Douches, fiberglas en kunststof | Shower stalls, fiberglass and plastics
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
50130108. Automotive benodigdheden | Automotive supplies
78419900. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec

Werken bij TER BRONNEN MIDDENSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TER BRONNEN MIDDENSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TER BRONNEN MIDDENSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TER BRONNEN MIDDENSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • telenet installateurs gezocht (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van TER BRONNEN MIDDENSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of TER BRONNEN MIDDENSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TER BRONNEN MIDDENSCHOOL. Laat een reactie achter voor TER BRONNEN MIDDENSCHOOL. TER BRONNEN MIDDENSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TER BRONNEN MIDDENSCHOOL. Leave a respond for TER BRONNEN MIDDENSCHOOL. TER BRONNEN MIDDENSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TER BRONNEN MIDDENSCHOOL op de google maps. Adres en contacten TER BRONNEN MIDDENSCHOOL
Location of TER BRONNEN MIDDENSCHOOL on the google maps. Address and contacts of TER BRONNEN MIDDENSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come TER BRONNEN MIDDENSCHOOL TER BRONNEN MIDDENSCHOOL: CAMIEL STAESSENS | W.S.V. DE VOSKES | GARAGE DAEWOO | Breuer C D.O. - M.R.O.B | TUC BVBA

Other related companies as TER BRONNEN MIDDENSCHOOL: CAMIEL STAESSENS | W.S.V. DE VOSKES | GARAGE DAEWOO | Breuer C D.O. - M.R.O.B | TUC BVBA

TER BRONNEN MIDDENSCHOOL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04454376220. Het bedrijf TER BRONNEN MIDDENSCHOOL bevindt zich op het adres: TIENDESCHUURSTRAAT 17; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Formations: Travail du Bois, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van TER BRONNEN MIDDENSCHOOL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TER BRONNEN MIDDENSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, openstaande posities, locatie van TER BRONNEN MIDDENSCHOOL op de kaart.

TER BRONNEN MIDDENSCHOOL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, company assigned to the tax number BE04454376220. The company TER BRONNEN MIDDENSCHOOL is located at the address: TIENDESCHUURSTRAAT 17; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Formations: Travail du Bois, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of TER BRONNEN MIDDENSCHOOL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TER BRONNEN MIDDENSCHOOL is not available. You also can look at reviews of TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, open positions, location of TER BRONNEN MIDDENSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TER BRONNEN MIDDENSCHOOL, employees, financial statistics.