INSTITUT DU SACR?-COEUR

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • INSTITUT DU SACR?-COEUR
Private companiesFood and Kindred Products • INSTITUT DU SACR?-COEUR

Contactgegevens INSTITUT DU SACR?-COEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT DU SACR?-COEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT DU SACR?-COEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES DE BECKER 71; 1081; KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24141111 (+32-24141111) 24141111 (+32-24141111)

Fax (fax): +32 (86) 343-42-17 +32 (86) 343-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT DU SACR?-COEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT DU SACR?-COEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT DU SACR?-COEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT DU SACR?-COEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT DU SACR?-COEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT DU SACR?-COEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT DU SACR?-COEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT DU SACR?-COEUR
Products information INSTITUT DU SACR?-COEUR

BTW identificatienummer (tax): BE08608581542
Ondernemingsnummer: 8440216064
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Formations: Tourisme, Relations Publiques, Commerce & vente, Comptabilit茅, Informatique. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT DU SACR?-COEUR
(Get full report from official database of BE for INSTITUT DU SACR?-COEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT DU SACR?-COEUR
Addition kinds of activities for INSTITUT DU SACR?-COEUR

3861. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
22210305. Georgettes | Georgettes
24269904. Parketvloer, hardhout | Parquet flooring, hardwood
29110201. alkylaten | Alkylates
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
39990201. Kambevestigingen | Comb mountings
70219900. Kamer- en pensionhuizen, niet inbegrepen | Rooming and boarding houses, nec
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation

Werken bij INSTITUT DU SACR?-COEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT DU SACR?-COEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT DU SACR?-COEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT DU SACR?-COEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT DU SACR?-COEUR in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT DU SACR?-COEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT DU SACR?-COEUR. Laat een reactie achter voor INSTITUT DU SACR?-COEUR. INSTITUT DU SACR?-COEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT DU SACR?-COEUR. Leave a respond for INSTITUT DU SACR?-COEUR. INSTITUT DU SACR?-COEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT DU SACR?-COEUR op de google maps. Adres en contacten INSTITUT DU SACR?-COEUR
Location of INSTITUT DU SACR?-COEUR on the google maps. Address and contacts of INSTITUT DU SACR?-COEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT DU SACR?-COEUR INSTITUT DU SACR?-COEUR: Bostoen David | Cat-Rent Heist-Aluro | ALTERNATIVE G.O.E. | RENELDE FOUCART | Reniers, Cedric

Other related companies as INSTITUT DU SACR?-COEUR: Bostoen David | Cat-Rent Heist-Aluro | ALTERNATIVE G.O.E. | RENELDE FOUCART | Reniers, Cedric

INSTITUT DU SACR?-COEUR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT DU SACR?-COEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08608581542. Het bedrijf INSTITUT DU SACR?-COEUR bevindt zich op het adres: RUE JULES DE BECKER 71; 1081; KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Formations: Tourisme, Relations Publiques, Commerce & vente, Comptabilit茅, Informatique. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT DU SACR?-COEUR is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT DU SACR?-COEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT DU SACR?-COEUR, openstaande posities, locatie van INSTITUT DU SACR?-COEUR op de kaart.

INSTITUT DU SACR?-COEUR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT DU SACR?-COEUR, company assigned to the tax number BE08608581542. The company INSTITUT DU SACR?-COEUR is located at the address: RUE JULES DE BECKER 71; 1081; KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Formations: Tourisme, Relations Publiques, Commerce & vente, Comptabilit茅, Informatique. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT DU SACR?-COEUR is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT DU SACR?-COEUR is not available. You also can look at reviews of INSTITUT DU SACR?-COEUR, open positions, location of INSTITUT DU SACR?-COEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT DU SACR?-COEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT DU SACR?-COEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT DU SACR?-COEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT DU SACR?-COEUR, employees, financial statistics.