Reniers, Cedric

Contactgegevens Reniers, Cedric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reniers, Cedric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reniers, Cedric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): stationstraat 56, brugge, west-vlaanderen 8000, België

Telefoon (phone): 050/656899 (+32-050/656899) 050/656899 (+32-050/656899)

Fax (fax): +32 (4) 484-80-35 +32 (4) 484-80-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reniers, Cedric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reniers, Cedric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reniers, Cedric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reniers, Cedric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reniers, Cedric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reniers, Cedric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reniers, Cedric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reniers, Cedric
Products information Reniers, Cedric

BTW identificatienummer (tax): BE09063140869
Ondernemingsnummer: 4639770507
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Reniers, Cedric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reniers, Cedric
(Get full report from official database of BE for Reniers, Cedric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reniers, Cedric
Addition kinds of activities for Reniers, Cedric

265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
23260202. Industriële kleding, mannen en jongens ' | Industrial garments, men's and boys'
24110101. Hanteer bouten, hout: gekapt | Handle bolts, wood: hewn
34999910. Boor stands | Drill stands
35799908. Shorthand machines | Shorthand machines
38430109. Tandheelkundige handinstrumenten, nec | Dental hand instruments, nec
49590101. snowplowing | Snowplowing
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
73899934. Patrouille van elektrische transmissie of gasleidingen | Patrol of electric transmission or gas lines
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school

Werken bij Reniers, Cedric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reniers, Cedric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reniers, Cedric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reniers, Cedric. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van Reniers, Cedric in sociale netwerken
Look for responds of Reniers, Cedric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reniers, Cedric. Laat een reactie achter voor Reniers, Cedric. Reniers, Cedric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reniers, Cedric. Leave a respond for Reniers, Cedric. Reniers, Cedric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reniers, Cedric op de google maps. Adres en contacten Reniers, Cedric
Location of Reniers, Cedric on the google maps. Address and contacts of Reniers, Cedric

Andere gerelateerde bedrijven als come Reniers, Cedric Reniers, Cedric: VICTOR ROULET | MAISON BLANCHE | INSURANCE DATA S.A. | JAN DERMUL | VANCOPPENOLLE, WOUTER

Other related companies as Reniers, Cedric: VICTOR ROULET | MAISON BLANCHE | INSURANCE DATA S.A. | JAN DERMUL | VANCOPPENOLLE, WOUTER

Reniers, Cedric is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Reniers, Cedric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063140869. Het bedrijf Reniers, Cedric bevindt zich op het adres: stationstraat 56, brugge, west-vlaanderen 8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Reniers, Cedric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reniers, Cedric is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reniers, Cedric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reniers, Cedric, openstaande posities, locatie van Reniers, Cedric op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Reniers, Cedric is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Reniers, Cedric, company assigned to the tax number BE09063140869. The company Reniers, Cedric is located at the address: stationstraat 56, brugge, west-vlaanderen 8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Reniers, Cedric were not found.
The main activity of Reniers, Cedric is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Reniers, Cedric is not available. You also can look at reviews of Reniers, Cedric, open positions, location of Reniers, Cedric on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reniers, Cedric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reniers, Cedric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reniers, Cedric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reniers, Cedric, employees, financial statistics.