INSTITUT DE LA CONSTRUCT.

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • INSTITUT DE LA CONSTRUCT.
Private companiesChemicals and Allied Products • INSTITUT DE LA CONSTRUCT.

Contactgegevens INSTITUT DE LA CONSTRUCT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT DE LA CONSTRUCT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT DE LA CONSTRUCT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JONFOSSE 76; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42521625 (+32-42521625) 42521625 (+32-42521625)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT DE LA CONSTRUCT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT DE LA CONSTRUCT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT DE LA CONSTRUCT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT DE LA CONSTRUCT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT DE LA CONSTRUCT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT DE LA CONSTRUCT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT DE LA CONSTRUCT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT DE LA CONSTRUCT.
Products information INSTITUT DE LA CONSTRUCT.

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Construction. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT DE LA CONSTRUCT.
(Get full report from official database of BE for INSTITUT DE LA CONSTRUCT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT DE LA CONSTRUCT.
Addition kinds of activities for INSTITUT DE LA CONSTRUCT.

335606. Titanium | Titanium
34430803. Penstocks, metalen plaat | Penstocks, metal plate
37130206. Cementmixerlichamen | Cement mixer bodies
51990000. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
72159901. Droogreinigen, met munten bediend | Drycleaning, coin-operated
78120106. Film productie en distributie, televisie | Motion picture production and distribution, television
87420407. Restaurant- en voedingsdiensten consultants | Restaurant and food services consultants

Werken bij INSTITUT DE LA CONSTRUCT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT DE LA CONSTRUCT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT DE LA CONSTRUCT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT DE LA CONSTRUCT.. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT DE LA CONSTRUCT. in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT DE LA CONSTRUCT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT DE LA CONSTRUCT.. Laat een reactie achter voor INSTITUT DE LA CONSTRUCT.. INSTITUT DE LA CONSTRUCT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT DE LA CONSTRUCT.. Leave a respond for INSTITUT DE LA CONSTRUCT.. INSTITUT DE LA CONSTRUCT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT DE LA CONSTRUCT. op de google maps. Adres en contacten INSTITUT DE LA CONSTRUCT.
Location of INSTITUT DE LA CONSTRUCT. on the google maps. Address and contacts of INSTITUT DE LA CONSTRUCT.

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT DE LA CONSTRUCT. INSTITUT DE LA CONSTRUCT.: SLAGERIJ YVAN | LE FAUBOURG | FRANCO BERGNACH | Theuwissen Gerd | Carrefour Belgium NV

Other related companies as INSTITUT DE LA CONSTRUCT.: SLAGERIJ YVAN | LE FAUBOURG | FRANCO BERGNACH | Theuwissen Gerd | Carrefour Belgium NV

INSTITUT DE LA CONSTRUCT. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT DE LA CONSTRUCT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf INSTITUT DE LA CONSTRUCT. bevindt zich op het adres: RUE JONFOSSE 76; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Construction. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INSTITUT DE LA CONSTRUCT. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT DE LA CONSTRUCT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT DE LA CONSTRUCT., openstaande posities, locatie van INSTITUT DE LA CONSTRUCT. op de kaart.

INSTITUT DE LA CONSTRUCT. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT DE LA CONSTRUCT., company assigned to the tax number BE04187957763. The company INSTITUT DE LA CONSTRUCT. is located at the address: RUE JONFOSSE 76; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Construction. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INSTITUT DE LA CONSTRUCT. is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT DE LA CONSTRUCT. is not available. You also can look at reviews of INSTITUT DE LA CONSTRUCT., open positions, location of INSTITUT DE LA CONSTRUCT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT DE LA CONSTRUCT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT DE LA CONSTRUCT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT DE LA CONSTRUCT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT DE LA CONSTRUCT., employees, financial statistics.