INST. O.L.VR. PRESENTATIE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • INST. O.L.VR. PRESENTATIE
Private companiesSocial Services • INST. O.L.VR. PRESENTATIE

Contactgegevens INST. O.L.VR. PRESENTATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. O.L.VR. PRESENTATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. O.L.VR. PRESENTATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARDINAAL CARDIJNPLEIN 11; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38893652 (+32-38893652) 38893652 (+32-38893652)

Fax (fax): +32 (81) 996-60-97 +32 (81) 996-60-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. O.L.VR. PRESENTATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. O.L.VR. PRESENTATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. O.L.VR. PRESENTATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. O.L.VR. PRESENTATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. O.L.VR. PRESENTATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. O.L.VR. PRESENTATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. O.L.VR. PRESENTATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. O.L.VR. PRESENTATIE
Products information INST. O.L.VR. PRESENTATIE

BTW identificatienummer (tax): BE04207733154
Ondernemingsnummer: 2915466308
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Formations: Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. O.L.VR. PRESENTATIE
(Get full report from official database of BE for INST. O.L.VR. PRESENTATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. O.L.VR. PRESENTATIE
Addition kinds of activities for INST. O.L.VR. PRESENTATIE

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
091200. Vinvis | Finfish
515905. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
28190909. Ijzer- (ferro-ferro) verbindingen of zouten | Iron (ferric/ferrous) compounds or salts
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal
50320200. Pleistermaterialen | Plastering materials
79991511. Toeristische attractie, commercieel | Tourist attraction, commercial
87439901. Lobbyist | Lobbyist

Werken bij INST. O.L.VR. PRESENTATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. O.L.VR. PRESENTATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. O.L.VR. PRESENTATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. O.L.VR. PRESENTATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van INST. O.L.VR. PRESENTATIE in sociale netwerken
Look for responds of INST. O.L.VR. PRESENTATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. O.L.VR. PRESENTATIE. Laat een reactie achter voor INST. O.L.VR. PRESENTATIE. INST. O.L.VR. PRESENTATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. O.L.VR. PRESENTATIE. Leave a respond for INST. O.L.VR. PRESENTATIE. INST. O.L.VR. PRESENTATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. O.L.VR. PRESENTATIE op de google maps. Adres en contacten INST. O.L.VR. PRESENTATIE
Location of INST. O.L.VR. PRESENTATIE on the google maps. Address and contacts of INST. O.L.VR. PRESENTATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. O.L.VR. PRESENTATIE INST. O.L.VR. PRESENTATIE: Parcavenue | J. EN J. MEHEUS | Optibelt GmbH | Actualux | COIFFURE JOHNNY & VIVIANE

Other related companies as INST. O.L.VR. PRESENTATIE: Parcavenue | J. EN J. MEHEUS | Optibelt GmbH | Actualux | COIFFURE JOHNNY & VIVIANE

INST. O.L.VR. PRESENTATIE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. O.L.VR. PRESENTATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207733154. Het bedrijf INST. O.L.VR. PRESENTATIE bevindt zich op het adres: KARDINAAL CARDIJNPLEIN 11; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Formations: Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INST. O.L.VR. PRESENTATIE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. O.L.VR. PRESENTATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. O.L.VR. PRESENTATIE, openstaande posities, locatie van INST. O.L.VR. PRESENTATIE op de kaart.

INST. O.L.VR. PRESENTATIE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. O.L.VR. PRESENTATIE, company assigned to the tax number BE04207733154. The company INST. O.L.VR. PRESENTATIE is located at the address: KARDINAAL CARDIJNPLEIN 11; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Formations: Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INST. O.L.VR. PRESENTATIE is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. O.L.VR. PRESENTATIE is not available. You also can look at reviews of INST. O.L.VR. PRESENTATIE, open positions, location of INST. O.L.VR. PRESENTATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. O.L.VR. PRESENTATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. O.L.VR. PRESENTATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. O.L.VR. PRESENTATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. O.L.VR. PRESENTATIE, employees, financial statistics.