HEILIG HART-BOVENBOUW 1

Contactgegevens HEILIG HART-BOVENBOUW 1: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEILIG HART-BOVENBOUW 1: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEILIG HART-BOVENBOUW 1

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 5; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15241636 (+32-15241636) 15241636 (+32-15241636)

Fax (fax): +32 (19) 792-10-86 +32 (19) 792-10-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEILIG HART-BOVENBOUW 1: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEILIG HART-BOVENBOUW 1"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEILIG HART-BOVENBOUW 1"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEILIG HART-BOVENBOUW 1, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEILIG HART-BOVENBOUW 1. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEILIG HART-BOVENBOUW 1, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEILIG HART-BOVENBOUW 1. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEILIG HART-BOVENBOUW 1
Products information HEILIG HART-BOVENBOUW 1

BTW identificatienummer (tax): BE08620666503
Ondernemingsnummer: 7692047119
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Formations: Commerce & vente, Informatique, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s, Comptabilit茅. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEILIG HART-BOVENBOUW 1
(Get full report from official database of BE for HEILIG HART-BOVENBOUW 1)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEILIG HART-BOVENBOUW 1
Addition kinds of activities for HEILIG HART-BOVENBOUW 1

504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
30890319. Wassen, kunststoffen | Washers, plastics
32720200. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
38249901. Controles, revolutie en timing instrumenten | Controls, revolution and timing instruments
45819903. Luchthavenverhuur, als vliegveld | Airport leasing, if operating airport

Werken bij HEILIG HART-BOVENBOUW 1: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEILIG HART-BOVENBOUW 1: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEILIG HART-BOVENBOUW 1. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEILIG HART-BOVENBOUW 1. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VEREM CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van HEILIG HART-BOVENBOUW 1 in sociale netwerken
Look for responds of HEILIG HART-BOVENBOUW 1 in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEILIG HART-BOVENBOUW 1. Laat een reactie achter voor HEILIG HART-BOVENBOUW 1. HEILIG HART-BOVENBOUW 1 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEILIG HART-BOVENBOUW 1. Leave a respond for HEILIG HART-BOVENBOUW 1. HEILIG HART-BOVENBOUW 1 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEILIG HART-BOVENBOUW 1 op de google maps. Adres en contacten HEILIG HART-BOVENBOUW 1
Location of HEILIG HART-BOVENBOUW 1 on the google maps. Address and contacts of HEILIG HART-BOVENBOUW 1

Andere gerelateerde bedrijven als come HEILIG HART-BOVENBOUW 1 HEILIG HART-BOVENBOUW 1: FLMARDO-DOVARCO NV | CLUB NELSON | JUWELIERS VAN ESSER | DE VLIEGHER | S. HOGNOUL

Other related companies as HEILIG HART-BOVENBOUW 1: FLMARDO-DOVARCO NV | CLUB NELSON | JUWELIERS VAN ESSER | DE VLIEGHER | S. HOGNOUL

HEILIG HART-BOVENBOUW 1 is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEILIG HART-BOVENBOUW 1, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08620666503. Het bedrijf HEILIG HART-BOVENBOUW 1 bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 5; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Formations: Commerce & vente, Informatique, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s, Comptabilit茅. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van HEILIG HART-BOVENBOUW 1 is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEILIG HART-BOVENBOUW 1 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEILIG HART-BOVENBOUW 1, openstaande posities, locatie van HEILIG HART-BOVENBOUW 1 op de kaart.

HEILIG HART-BOVENBOUW 1 is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEILIG HART-BOVENBOUW 1, company assigned to the tax number BE08620666503. The company HEILIG HART-BOVENBOUW 1 is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 5; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Formations: Commerce & vente, Informatique, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s, Comptabilit茅. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of HEILIG HART-BOVENBOUW 1 is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HEILIG HART-BOVENBOUW 1 is not available. You also can look at reviews of HEILIG HART-BOVENBOUW 1, open positions, location of HEILIG HART-BOVENBOUW 1 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEILIG HART-BOVENBOUW 1, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEILIG HART-BOVENBOUW 1, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEILIG HART-BOVENBOUW 1, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEILIG HART-BOVENBOUW 1, employees, financial statistics.