TECHN. AMANDINA-INSTITUUT

Contactgegevens TECHN. AMANDINA-INSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHN. AMANDINA-INSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHN. AMANDINA-INSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEEARTS STRAUVENLAAN 5; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13551178 (+32-13551178) 13551178 (+32-13551178)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHN. AMANDINA-INSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHN. AMANDINA-INSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHN. AMANDINA-INSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHN. AMANDINA-INSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHN. AMANDINA-INSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHN. AMANDINA-INSTITUUT
Products information TECHN. AMANDINA-INSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Formations: Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux, Construction, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHN. AMANDINA-INSTITUUT
(Get full report from official database of BE for TECHN. AMANDINA-INSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHN. AMANDINA-INSTITUUT
Addition kinds of activities for TECHN. AMANDINA-INSTITUUT

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
20439902. Cornflakes: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn flakes: prepared as cereal breakfast food
24310605. Houtwerk, interieur- en sierkunst, nec | Woodwork, interior and ornamental, nec
39490601. Huidduikapparatuur, scuba-type | Skin diving equipment, scuba type
57319904. Marine radio's en radarmateriaal | Marine radios and radar equipment

Werken bij TECHN. AMANDINA-INSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHN. AMANDINA-INSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHN. AMANDINA-INSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHN. AMANDINA-INSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

Zoek naar antwoorden van TECHN. AMANDINA-INSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of TECHN. AMANDINA-INSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHN. AMANDINA-INSTITUUT. Laat een reactie achter voor TECHN. AMANDINA-INSTITUUT. TECHN. AMANDINA-INSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHN. AMANDINA-INSTITUUT. Leave a respond for TECHN. AMANDINA-INSTITUUT. TECHN. AMANDINA-INSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHN. AMANDINA-INSTITUUT op de google maps. Adres en contacten TECHN. AMANDINA-INSTITUUT
Location of TECHN. AMANDINA-INSTITUUT on the google maps. Address and contacts of TECHN. AMANDINA-INSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHN. AMANDINA-INSTITUUT TECHN. AMANDINA-INSTITUUT: RESTAURANT PIER 44 | Parochiezaal Eligo St Eligius VZW | ETATHOME | OUD HUIS LAGAE | Clap Copy

Other related companies as TECHN. AMANDINA-INSTITUUT: RESTAURANT PIER 44 | Parochiezaal Eligo St Eligius VZW | ETATHOME | OUD HUIS LAGAE | Clap Copy

TECHN. AMANDINA-INSTITUUT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf TECHN. AMANDINA-INSTITUUT bevindt zich op het adres: VEEARTS STRAUVENLAAN 5; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux, Construction, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van TECHN. AMANDINA-INSTITUUT is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHN. AMANDINA-INSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, openstaande posities, locatie van TECHN. AMANDINA-INSTITUUT op de kaart.

TECHN. AMANDINA-INSTITUUT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, company assigned to the tax number BE06369567871. The company TECHN. AMANDINA-INSTITUUT is located at the address: VEEARTS STRAUVENLAAN 5; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, M茅taux, Construction, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of TECHN. AMANDINA-INSTITUUT is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHN. AMANDINA-INSTITUUT is not available. You also can look at reviews of TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, open positions, location of TECHN. AMANDINA-INSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHN. AMANDINA-INSTITUUT, employees, financial statistics.