PROV. TECHNISCHE SCHOOL

Contactgegevens PROV. TECHNISCHE SCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROV. TECHNISCHE SCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROV. TECHNISCHE SCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPAPLEIN 36; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89764378 (+32-89764378) 89764378 (+32-89764378)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROV. TECHNISCHE SCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROV. TECHNISCHE SCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROV. TECHNISCHE SCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROV. TECHNISCHE SCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROV. TECHNISCHE SCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROV. TECHNISCHE SCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROV. TECHNISCHE SCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROV. TECHNISCHE SCHOOL
Products information PROV. TECHNISCHE SCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Formations: Travail du Bois, Electricit茅, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, Construction, Sciences & Arts Appliqu茅s, M茅taux. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROV. TECHNISCHE SCHOOL
(Get full report from official database of BE for PROV. TECHNISCHE SCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROV. TECHNISCHE SCHOOL
Addition kinds of activities for PROV. TECHNISCHE SCHOOL

5078. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
628902. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
782900. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
17420000. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
30819900. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
49229902. Opslag, aardgas | Storage, natural gas

Werken bij PROV. TECHNISCHE SCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROV. TECHNISCHE SCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROV. TECHNISCHE SCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROV. TECHNISCHE SCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

Zoek naar antwoorden van PROV. TECHNISCHE SCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of PROV. TECHNISCHE SCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROV. TECHNISCHE SCHOOL. Laat een reactie achter voor PROV. TECHNISCHE SCHOOL. PROV. TECHNISCHE SCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROV. TECHNISCHE SCHOOL. Leave a respond for PROV. TECHNISCHE SCHOOL. PROV. TECHNISCHE SCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROV. TECHNISCHE SCHOOL op de google maps. Adres en contacten PROV. TECHNISCHE SCHOOL
Location of PROV. TECHNISCHE SCHOOL on the google maps. Address and contacts of PROV. TECHNISCHE SCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come PROV. TECHNISCHE SCHOOL PROV. TECHNISCHE SCHOOL: BACOB | Gemeentekrediet | LUNCH TIME | VCLB-CENTRUM | Clusters BVBA

Other related companies as PROV. TECHNISCHE SCHOOL: BACOB | Gemeentekrediet | LUNCH TIME | VCLB-CENTRUM | Clusters BVBA

PROV. TECHNISCHE SCHOOL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROV. TECHNISCHE SCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf PROV. TECHNISCHE SCHOOL bevindt zich op het adres: EUROPAPLEIN 36; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Travail du Bois, Electricit茅, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, Construction, Sciences & Arts Appliqu茅s, M茅taux. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van PROV. TECHNISCHE SCHOOL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROV. TECHNISCHE SCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROV. TECHNISCHE SCHOOL, openstaande posities, locatie van PROV. TECHNISCHE SCHOOL op de kaart.

PROV. TECHNISCHE SCHOOL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROV. TECHNISCHE SCHOOL, company assigned to the tax number BE08741790771. The company PROV. TECHNISCHE SCHOOL is located at the address: EUROPAPLEIN 36; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Travail du Bois, Electricit茅, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, Construction, Sciences & Arts Appliqu茅s, M茅taux. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of PROV. TECHNISCHE SCHOOL is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PROV. TECHNISCHE SCHOOL is not available. You also can look at reviews of PROV. TECHNISCHE SCHOOL, open positions, location of PROV. TECHNISCHE SCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROV. TECHNISCHE SCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROV. TECHNISCHE SCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROV. TECHNISCHE SCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROV. TECHNISCHE SCHOOL, employees, financial statistics.